SOUTĚŽE

 

Vyhrajte vstupenky na vyprodaný festival Electronic Beats s Lana Del Rey

Mezinárodní hudební program Electronic Beats se po roce vrací do pražského Divadla Archa a to s velmi exkluzivním programem. Jeho organizátoři představí v České republice zcela poprvé jednu z nejcharizmatičtějších hudebních star současnosti Lanu Del Rey. Akce byla okamžitě vyprodána a vy nyní máte možnost vyhrát jedny z posledních vstupenek.

 

Electronic Beats přiveze do České republiky zcela poprvé charizmatickou pop ikonu Lanu Del Rey

Mezinárodní hudební program Electronic Beats se po roce vrací do pražského Divadla Archa a to s velmi exkluzivním programem. Jeho organizátoři představí v České republice zcela poprvé jednu z nejcharizmatičtějších hudebních star současnosti Lanu Del Rey. Její druhé studiové album s názvem Born to Die se stalo jedním z nejprodávanějších alb roku 2012, když se ho prodalo 2,8 miliónu kusů. Kromě Lany Del Ray pódium rozezní ještě indie-rocková formace Roosevelt kombinující chill wave, italo disco a pop, která aktuálně hýbe německou hudební scénou. Třetím potvrzeným interpretem je švédská zpěvačka Karin Park se zálibou v potemnělém elektronickém soundu s prvky industriálu a gotiky, držitelka dvou prestižních ocenění Norwegian Grammy. Electronic Beats zahajuje předprodej a odehraje se v sobotu 13. dubna od 21 hodin v Divadle Archa v Praze.

V soutěži hrajeme o 2 vstupenky, které si rozdělí 2 výherci. Soutěž končí 31.3. a výherci budou kontaktováni promotérem akce.

Soutěž skončila 31.03.2013.
 
Kolik let oslaví letos 21.6. Lana Del Rey?
  • 27
  • 29
  • 31
 
Výherci:
  • Martin Rosina
  • Michaela Sklenářová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016