SOUTĚŽE

 

Vyhrajte hodnotné ceny v mega soutěži se Shur-i-kan-em a party Absolut Say Yes!

S úvodním dílem zbrusu nové klubovky Absolut Say Yes, která proběhne 18.6. v pražském klubu Yes, jsme si pro vás připravili soutěž o hodnotné ceny v čele s nádherným dortem "Art Deco" od cukrářské firmy Sweet Delight.

 

Na párty AbsolutSay Yes se jako headliner představí britský producent Shur-i-kan a domácí DJs Manio, Subgate a Petr K. Kromě již zmíněného luxusního dortu "Art Deco" od exkluzivní cukrářské firmy Sweet Delight soutěžíme o ceny od design shopu Merrygorando, filtrovací lahve Bobble, papírky Party in House a samozřejmě o volné vstupy na tento event, na kterém se rozhodně nudit nebudete!

Soutěžíme o:
1. místo - Luxusní dort "Art Deco" v hodnotě 2000,- Kč, hračka Luukhmom dle vlastního výběru + tričko v hodnotě 1000,-Kč od Merrygorando, 1x filtrovací lahev Bobble, 2x volný vstup na party Absolut Say Yes
2. místo - Hodinky Merrygorando s vlastním designem budoucího majitele v hodnotě 1100,-Kč, 1x filtrovací lahev Bobble, 2x volný vstup
3. místo - Sportovní taška Merrygorando v hodnotě 950,-Kč a 2x volný vstup
4. místo - Dárkový kuřácký balíček Party in house a 2x volný vstup
5. místo - 2x volný vstup

Děkujeme partnerům Sweet Delight (www.sweetdelight.cz), Merrygorando (www.merrygorando.com), Bobble (www.waterbobble.cz) a Party in house (www.partyinhouse.cz), které poskytly ceny do této soutěže.

POZOR: Soutěž končí 14.6.2011 ve 23:59. Ceny se budou předávat výhercům pouze na party Absolut Say Yes. V případě nevyzvednutí výhry v den konání akce 18.6.2011 v Yes klubu ztrácíte na výhru nárok! Jiný způsob předání není možný a nárokování jakékoliv kompenzace není možné.

A na závěr vám napovíme, že správnou odpověď k soutěžní otázce naleznete na facebookové stránce události Say Yes (http://www.facebook.com/event.php?eid=210057575693934 ), kde mimo jiné najdete i kompletní informace o akci.

Soutěž skončila 14.06.2011.
 
Jaké je Shur-i-kan-ovo občanské jméno?
  • 1. David Brown
  • 2. William Fichtner
  • 3. Tom Szirtes
 
Výherci:
  • Antonín Švančar
  • Klára Hrubá
  • Michal Bernard
  • Richard Klimecký
  • Veronika Matika
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016