SOUTĚŽE

 

Vyhrajte hodinky Lancaster a vstupy na Trancefusion Magic!

Ve spolupráci s pořadateli Trancefusion jsme pro vás připravili velkou soutěž o krásné hodinky zn. Lancaster v hodnotě 6900,- Kč a vstupenky na tuto párty a její Warm Upy.

 

POZOR! SOUTĚŽ JE POUZE PRO NÁVŠTĚVNÍKY AKCE TRANCEFUSION, KTERÁ PROBĚHNE 30.DUBNA 2011 V PRŮMYSLOVÉM PALÁCI V PRAZE, HLAVNÍ CENU - HODINKY SI BUDE MOŽNÉ VYZVEDNOUT POUZE NA MÍSTĚ! VSTUPENKY PO DOMLUVĚ POŠTOU, NEBO NA JMÉNO NA VSTUPU.

--

Trancefusion Magic

Decadance team s potěšením oznamuje taneční lahůdku jarní sezóny roku 2011! Produkce této vyhlášené a nadšeně přijímané akce přichází s úplně novým konceptem eventu pro milovníky aktuální trance music. Přichází s novou krví do žil české taneční scény, přichází s novou Trancefusion!

Nový formát si žádá taktéž nový prostor. Velký, ale ne obrovský. Vstřícný, variabilní i reprezentativní . Skvěle situovaný a pro konání této výjimečné taneční události jako stvořený se v Praze našel pouze jeden – Průmyslový palác (pravé křídlo) holešovického Výstaviště. Více než 6000 m2 poskytne návštěvníkům potřebný komfort, obrovské šatny a WC, rozlehlé foyer s dostatkem místa pro odpočinek, stánky s občerstvením i nádherný hlavní sál s balkony a terasami pro exkluzivní VIP lounge. V centru toho všeho však bude sál plný taneční a hudební euforie, podporované skvělou zvukovou, světelnou a vizuální show, tedy toho, co umíme nejlépe - speciálními dekoracemi, mnoha překvapivými performaceni a tanečnicemi v  úchvatných  kostýmech. Naší motivací je, abyste po celou noc nevycházeli z úžasu, aby tato akce zanechala nesmazatelné místo ve vaší paměti a vás napadlo, že to bylo prostě MAGIC.

Na akci 30.4.2011 v Průmyslovém Paláci vystoupí: ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ), Emma Hewit (AUS) – live a mnoho dalších

Soutěžte o vstupenky a hodinky Lancaster

1 výherce obdrží tento balíček:
2x obyčejný vstup na TRANCEFUSION MAGIC 30.4.2011 v Průmyslovém Paláci v Praze v hodnotě 2000 Kč
2x vstup na ofiniální warm up party v Ostravě nebo v Praze 11.3.2011 nebo 12.3.2011 660 Kč
Značkové pánské hodinky italské značky LANCASTER v hodnotě 6900 Kč

Celková hodnota výhry tedy činí 9560 Kč!

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách www.trancefusion.cz

Soutěž končí 16.2.2010 a výherce bude kontaktován promotérem.

--

POZOR! SOUTĚŽ JE POUZE PRO NÁVŠTĚVNÍKY AKCE TRANCEFUSION, KTERÁ PROBĚHNE 30.DUBNA 2011 V PRŮMYSLOVÉM PALÁCI V PRAZE, HLAVNÍ CENU - HODINKY SI BUDE MOŽNÉ VYZVEDNOUT POUZE NA MÍSTĚ! VSTUPENKY PO DOMLUVĚ POŠTOU, NEBO NA JMÉNO NA VSTUPU.

Soutěž skončila 16.02.2011.
 
Kolik DJských dvojic bude celkem vystupovat na Trancefusion Magic?
  • a) 1
  • b) 2
  • c) 3
Doplňující otázka: Jaký styl hudby posloucháte?
  • a) elektronickou
  • b) rock
  • c) pop
  • d) jinou
 
Výherci:
  • Jan Soukup
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016