PARTYINFO

 

TECHNIK

Datum konání:
31.01.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage:
ALAN FITZPATRICK (DRUMCODE, 8 SIDED DICE) UK
SEBASTIAN MORGENTAU LIVE (FEINMECHANIK) DE
Ravic
CallBoy
Destroyer vs Drone79 (on 4 decks and 2 mixes)
1 of You (Dj contest winner)

2nd stage:
Golpe
CZScream
Tosha
Peterson
T-mass
Flesh
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
31.1. 2014 proběhne první event projektu CODE s názvem TECHNIK. Na tomto úvodním večeru se můžete těšit na britského DJ a producenta ALANa FITZPATRICKa, který je v současnosti druhým nejbookovanějším djem labelu DRUMCODE. Zástupcem současného berlínského techno soundu bude se svým live setem SEBASTIAN MORGENTAU...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Line-up pátečního Techniku s Alanem Fitzpatrickem
Technik - nový techno event v Praze

Jak nejlépe vykročit do nového roku 2014? Pokud jste milovníkem techna, chybí vám klubová atmosféra s vysoce kvalitním zvukem a hlavně zábava, pak si určite nenechte ujít  TECHNIK.

 

 

Prvni díl této klubové akce se uskuteční v pátek  31.1.2014 v nově zrekonstruovaném klubu Storm, disponujícím  nezaměnitelným Funktion One sound systémem, který je právem řazen mezi špičku ve zvukových systémech.

 

TECHNIK je jedním z několika projektů komunity CODE, která pro vás na první díl pozvala britského techno mága,  druhého nejbookovanějšího Dj labelu DRUMCODE - ALANA FITZPATRICKA. Alan je díky svému djskému umění a skvělé produkci velice žádaným  a to v celosvětovém měřítku. V Praze vystoupí poprvé a věříme, že to bude jedinečný zážitek.

 

 

Na main stage se dále můžete těšit na zástupce berlínského tech soundu, se svým live setem zde vystoupí SEBASTIAN  MORGENTAU. Tento mladý nadějný producent vydává na jaře své nové album a tracky z něj zařadí do svého vystoupení.

 


Naším krédem jsou Inovace, Kreativita a Kvalitní hudba.

I proto jsme se rozhodli dát prostor novým djs a producentům, pro které jsme připravili contest, jehož vítěz vystoupí na hlavní stage akce TECHNIK.

Zveme vás na TECHNIK, na akci, kterou děláme pro vás všechny, kterým se líbí trend západní Evropy, tedy současné moderní techno.


Main stage:
ALAN FITZPATRICK (DRUMCODE, 8 SIDED DICE) UK
SEBASTIAN MORGENTAU LIVE (FEINMECHANIK) DE
Ravic
CallBoy
Destroyer vs Drone79 (on 4 decks and 2 mixes)
1 of You (Dj contest winner)

2nd stage:
Golpe
CZScream
Tosha
Peterson
T-mass
Flesh

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Technik od Mikyho Rizka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016