PARTYINFO

 

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM 06

Datum konání:
23.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Volnej Průběh stage: Indigo (Apollo/Exit Records, UK), Nika77, Touchwood, Stanzim, Rade, AhZ, Nitrous (Volnej Průběh)
Shotgun stage: Konstantin (Giegling Records, DE), Click Joe, Eva Porating (MUAH), Mooris, Luckyboi (Shotgun)
Live:
Kettenkarussell (Giegling Records, DE)

Popis:
vstup: do 21:00 50 Kč / po 21:00 90 Kč
 
 
Kdo jsou hlavní hosté sobotního VPX 06?

Volnej Průběh Crossem je za dveřmi, Indigo a Kettenkarussell vystoupí v Praze již tuto sobotu. Nabízíme vám profily obou hlavních hostů...

 

Indigo patří k umělcům, které lze těžko zasunout do příslušného šuplíku. Od roku 2008, kdy vydal první singl, elegantně brousí hranice žánrů, tvoří rovně, zlomeně, 0 - 110 - 170 BPM. Pěkně to ilustruje rozpětí labelů, kde Liam vydává: Exit, Tectonic, Auxiliary, Brownswood, Samurai, Mindset a samozřejmě Apollo. Pokud bychom jeho tvorbu měli popsat jediným slovem, nedostaneme se dále než k označení electronica. Jestliže jeho parťák Synkro útočí nasládlými a líbivými melodiemi, Indigo nabízí spíše rafinované a temněji laděné nálady. Jako mnoho našich hostů se i on z domácího studia dostal díky dBridgeovi, Instra:mental a jejich Autonomic Podcastu. Díky nim získal drumandbass opět důvěru náročnějších posluchačů a Indigo byl jedním z těch, kdo se na prozkoumávání nových oblastí této hudby zásadně podílel. Zároveň s tím však operoval na nižším tempu, ať už na labelu Mindset, který provozuje společně se Synkrem, nebo jako tajemný projekt Akkord oscilující mezi dubstepem a technem. Liam má však za sebou i nedávné vystoupení po boku Ulricha Schnausse, nejnověji se upsal značce Apollo, sublabelu kultovních R&S Records.

Indigo

Za názvem Kettenkarussell stojí dva němečtí producenti. Herr Koreander a Leafar Legov. Jak je známo, oba dva jsou podepsaní pod ambiciózním a respektovaným vydavatelstvím Giegling, sídlícím ve Weimaru. Kromě dvou EPíček vydaných v letech 2009 a 2010 se oba intenzivně věnují svým sólovým projektům. Jejich tracky pod různými pseudonymy našly místo na domovské značce Giegling, dobrým příkladem je kompilace "Futur II". Zároveň pravidelně cestují takřka po celém světě, kde prezentují svoji jedinečnou live show. Kdo zažil, ví o čem je řeč. Kettenkarussell jsou jednou z mála dvojic s opravdu originálním a tvůrčím přístupem. Umějí vytáhnout potřebné vzorce a spustit vše ve správný okamžik. Dokážou opravdu obrovské věci s minimem zvuků. Dodávají tomu něco, co je neopakovatelné a ryze jejich vlastní. Jsme opravdu rádi, že se můžeme podělit o nevšední zážitek.

Kettenkarussell

www.crossclub.cz

www.facebook.com/volnej.prubeh

www.facebook.com/1nd1go?directed_target_id=0

www.giegling.net

videa:



 
Nika77 umíchala set pro Volnej Průběh Crossem Na Volnej Průběh Crossem dorazí Indigo a Kettenkarussell

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Volnej Průběh Crossem od abayo
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016