PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL

Datum konání:
20.12.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
AFROJACK, LAIDBACK LUKE, SIDNEY SAMSON, QUINTINO, DYRO, YVES V, BILLY THE KIT, JOHN CULTER
Info:
http://www.magneticfestival.com
Popis:
vstupné / předprodej Ticketpro 1090 Kč – základní vstupné (cena se bude zvyšovat) 2900 Kč – GOLD - All Inclusive (zahrnuje neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů a přístup na VIP terasy)
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Prosincový Magnetic festival je vyprodán Časový line up na Magnetic festival Afrojack headlinerem Magnetic festivalu
Yves V na prosincovém Magnetic festivalu

Prvním potvrzeným umělcem, který vystoupí 20. 12. 2013 na zimní edici Magnetic festivalu, je belgický dj a producent Yves V. Ten patří mezi nejdéle sloužící oficiální rezidenty festivalu Tomorrowland, kde se v programu objevuje pravidelně od roku 2007.

 

Velké ambice však nezůstávají pouze u Tomorrowlandu, ale také u vlastní tvorby. V Praze pravděpodobně zazní skladby jako Arkadia, Mandala nebo aktuální Sonica a Enter My World. Ani o zajímavé spolupráce není u YVES V nouze. S jeho tracky se pojí jména jako např. Felguk (Wow), Dimitri Vegas & Like Mike (Madagascar), Bassjackers (Bronx), Basto (CloudBreaker), Blasterjaxx (That Big) a další.



Velkou váhu má i jeho týdenní radiový pořad V Sessions, který dal základ pro samostatnou stejnojmennou stage v rámci Tomorrowlandu, kam si zve své hosty (Eric Prydz, Nicky Romero, Bingo Players...). Všechny díly jsou dostupné ke stažení na jeho oficiálních stránkách.

Yves V se představí jako jeden z minimálně sedmi zahraničních umělců, které na prosinec pořadatelé MAGNETIC festivalu plánují.
Vstupenky jsou k zakoupení exkluzivně v síti Ticketpro. Základní vstupné je v ceně 1090 Kč (vstupenky za 790 a 890 Kč jsou vyprodané). Kategorie vstupenek GOLD – All Inclusive, která zahrnuje neomezenou konzumaci všech nápojů a vstup na VIP terasy, stojí 2900 Kč.


 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Magnetic Festivalu od ronnyho Report z Magnetic Festivalu od TIGiho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016