PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL

Datum konání:
20.12.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
AFROJACK, LAIDBACK LUKE, SIDNEY SAMSON, QUINTINO, DYRO, YVES V, BILLY THE KIT, JOHN CULTER
Info:
http://www.magneticfestival.com
Popis:
vstupné / předprodej Ticketpro 1090 Kč – základní vstupné (cena se bude zvyšovat) 2900 Kč – GOLD - All Inclusive (zahrnuje neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů a přístup na VIP terasy)
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Prosincový Magnetic festival je vyprodán

Zimní edice Magnetic festivalu, která proběhne 20. 12. 2013 ve výstavištní hale PVA Expo v Letňanech, je beznadějně vyprodaná. Vzhledem k naplnění maximální kapacity areálu byl zrušen i původně plánovaný prodej vstupenek na místě v den konání.

 

Aftermovie (7. 5. 2013):

„Vyprodání MAGNETIC festivalu je pro nás jasným signálem, že festival, který jsme zde v roce 2012 začali budovat, má své stabilní publikum, které s každým dalším rokem roste. Vsadili jsme na nejlepší světové umělce a vlastní koncept gigantického klubu v obrovské výstavištní hale a vyplatilo se. Výsledkem toho je, že akce se stala žádaná nejen mezi návštěvníky, ale i mezi umělci, kteří mají v Praze pocit, že po mnoha marketingem nafouknutých akcích přijíždí na festival, který má neskutečnou atmosféru a hudba je zde opět na prvním místě,” shrnují pořadatelé festivalu.

Zároveň bylo potvrzeno datum pro jarní edici festivalu, která se bude konat 7. 5. 2014. Oficiální předprodej se spustí 16. 12. 2013 v 10:00. Do prodeje půjde první vlna základních vstupenek v ceně 890 Kč a kategorie VIP – All Inclusive za 2.900 Kč.

magnetic

www.ticket61.com
www.facebook.com/magneticfestival

 
Časový line up na Magnetic festival Afrojack headlinerem Magnetic festivalu Yves V na prosincovém Magnetic festivalu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Magnetic Festivalu od ronnyho Report z Magnetic Festivalu od TIGiho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016