PARTYINFO

 

DIMENSIONS FESTIVAL (HR)

Datum konání:
05.09.2013 - 09.09.2013
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Pantha Du Prince, Gilles Peterson, Brandt Bauer Frick, Dark Sky, Hype Williams, Omar S, Vessel, Demdike Stare, Daphni, King Midas Sound, Karenn, Kode9, Romare, Model 500, Space Dimension Controller, Loxy, Benji B, Mosca, Bicep, Peverlist, Kowton, South London Ordnance, Midland, Pedestrian, Machinedrum a další
Info:
http://www.dimensionsfestival.com
Popis:
Fort Punta Christo, Pula, Croatia vstup: 165 EUR + poplatky
 
 
Dimensions opening koncert bude hostit Bonoba s bandem
Letošní Dimensions Festival opět slibuje hvězdu vedle hvězdy!

Dalo by se říci, že Dimensions Festival je vlastně takovým mladším sourozencem mnohem věhlasnějšího Outlook Festivalu, na který třeba v loňském roce zavítalo zhruba sedmnáct tisíc lidí. Outlook si tedy za ta léta svého fungování stačil získat přízeň mnoha fandů elektronické hudby, zejména potom drum'n'bassu a své popularitě se těší i v České republice. Dimensions Festival si teprve loni odbyl svou premiéru, která byla velmi povedená!

 

Celá akce byla určena pro menší počet účastníků, kterých loni bylo okolo pěti tisíc. To je myslím velmi příjemné číslo pro účast na festivalu. Ale nebojte se, že by byl line-up nějak ochuzen... Na Dimensions 2012 se ukázaly hvězdy toho největšího formátu od Jimmyho Edgara či Nicolase Jaara, přes Scubu, Little Dragon, Carla Craiga, Nathana Fakea až ke Gold Pandovi. Koneckonců o tom, jak Dimensions Festival probíhal loni a jaké hudební skvosty představil, si můžete přečíst zde nebo shlédnout toto video složené z těch nejlepších momentů loňského dílu.

I letos bude areál Dimensions umístěn v nádherném komplexu pevnosti Punta Christo, která bude čítat hned několik pódií. Představí se na nich třeba Pantha Du Prince, Gilles Peterson, Brandt Bauer Frick, Dark Sky, Hype Williams, Omar S, Vessel, Demdike Stare, Daphni, King Midas Sound, Karenn, Kode9, Romare, Model 500, Space Dimension Controller a mnoho dalších. Pokud by vám i tohle bylo málo, je zde ještě možnost vyrazit na některou ze dvaatřiceti "boat parties", které budou hostit také plno DJs. Namátkou můžu uvést, že na lodi zahraje třeba Loxy, Benji B, Mosca, Bicep, Peverlist, Kowton, South London Ordnance, Midland, Pedestrian či Machinedrum.

Dimensions

Od tohoto festivalu se rozhodně dá očekávat skvělý zvuk na pódiích a různorodá představení věhlasnějších i méně známých, leč talentovaných producentů a DJs, stejně jako bezchybná organizace. Pokud ještě pořád váháte, na jaký festival v létě vyrazit, Dimensions v kombinaci s mořským klimatem by mohl být tou správnou volbou! O něco výhodněji lze zakoupit i kombo ticket a vyrazit tak jak na Dimensions, tak na Outlook, který se koná o pár dní dříve na stejném místě. Pro více info sledujte www.dimensionsfestival.com, v případě, že budete v Pule trávit delší dovolenou, můžete zajít ještě na www.outlookfestival.com, který se koná na přelomu srpna a září.

Start: čtvrtek 5. září, 12:00

Konec: pondělí 9. září, 6:00

Beach Parties: 12:00 – 20:00

Fort: 20:00 – 6:00

Boat Parties: až 8x denně, 12:30 – 23:00

Více informací: http://www.dimensionsfestival.com

Připravila: abayo

foto: archiv

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Dimensions Festival v Chorvatsku od abayo
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016