PARTYINFO

 

ELEKTRA – THE SEASON OF THE TECHNO KINGS

flyer
Datum konání:
27.09.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Umek, David Asko, Orbith, Subgate
Bar stage: Muah! showcase
Popis:
start 20:00, vstup 300/350 czk
Line-up:
22:00 Subgate
23:30 David Asko
01:00 Umek
03:00 Orbith
04:30 Subgate

Bar stage:
Muah! show case
 
 
Umek vystoupí již tento čtvrtek na Flédě
Umek odstartuje královskou sezonu Elektry!

Techno rok 2012 má vcelku jasné 3 milníky. Jeden z nich, Svojšice, už máme za sebou. Apokalypsa nám je dlouho známá a ten třetí se nám právě vyjasnil. Klubová sezona v ČR zažije svůj techno vrchol 27.9. na Elektře, přijede totiž Umek!

 

Elektra odstartuje již svou 8. sezonu, tentokrát s podtitulem "The season of the Techno Kings". O tom, že Umek je doposud nejzářivější hvězda, co kdy na Elektře vystoupila, asi nemusíme přesvědčovat i ty, kdo na Elektře nikdy nebyli. Tento  král techna ze Slovinska totiž rezonuje v uších i naprostým techno laikům - proč? Je asi načase to zjistit!

V klubovém soundu se totiž v Brně na oficiální party představil Umek před dávnými 11 lety, na Eternity, což už asi pamatuje málokdo:) Co si asi ale vzpomene každý, tak jeho poslední návštěvu před 8 000 lidmi na 10. výročí Apokalypsy v roce 2009… Vše naznačuje tomu, že takové zahájení klubového podzimu tu už dlouho nebylo!

Byl jedním z prvních slovinských DJů, s hraním začal už v roce 92 a i proto jej mnoho lidí chápe jako ikonu východoevropského techna. Gatex, Lanicor, vlastní label Recycled Loops a zastupování agenturou Kne’Deep – to jsou základní mezníky Umekovy groovy techno éry.

V roce 2007 Uroš Umek představuje novou vizi svého soundu, label1605 Music Therapy – Sixteenofive, který se za 5 let stane asi nejrychleji rostoucím techno labelem. Dále vznikají hity jako Posing as me nebo Carbon Occasions, které se dokonce objevují na MTV. Umek je doslova „továrna na hity“ a na planetě není mnoho lidí, kteří jsou tak dobří producenti a zároveň djs! V anketě serveru Beatport získává cenu „Best Artist“ za rok 2011, startuje svou radio show „Behind The Iron Curtain“, která rychle získává milion posluchačů...V roce 2012 má tak nabitý kalendář, že jsme měli velké štěstí a díky státnímu svátku v ČR ho konečně můžeme slyšet na Elektře!

Pokud ještě nějaké zbudou, tak vstupenky na místě budou stát 350,-, v předprodeji 300,-

Předprodeje: Fléda, Indies, Dům pánů z Lipé

www.smsticket.cz

www.ticketstream.cz

www.ticketportal.cz

soundcloud.com/umek

www.myspace.com/djumek

www.facebook.com/umek.si

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Elektra s Umekem od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016