PARTYINFO

 

COAL FESTIVAL 2024

Datum konání:
26.07.2024 - 27.07.2024
Místo konání:
Ostrava - Vodní nádrž Žermanice, R Zátoka
DJs:
COAL Main stage: Cristian Varela, DEAS, Jaquilin, Siasia, Roman Hyde, Anja Schneider, Marco Nastic, Marc Romboy, Dominik Gehringer, Sincz, Marco Key & Mendoza, Ark3r
Goodvibrations stage: AUDIO, X.morph, Forbidden Society, PRDK b2b DR.AX, Ghostbuster, Balron, Clarity Methods, Garnie:c, Black Fly, Rony Gee, Grafix, Aphrodite, Beaty, Tony Terra, Pixie, Drop Database, Upfockerz, Drumbreakerz, Repit, Martin Dee, J Cube
Anthracit stage: Biodan, Makepeace, Edine, Van Vega, Martin Gredner, KDLK, Mikeshi, Nina Farrina, Broken Robot, Hugorieri, Callboy, Patricio Strix, Teddybear
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: www.smsticket.cz

 
 
COAL Festival s jedinečnou atmosférou se blíží

Letos nás čeká již 11. ročník dvoudenního festivalu elektronické hudby COAL Festival. Připravte se na víkend plný energie a hudby v nádherném prostředí u Žermanické přehrady.

 

Návštěvníci se mohou těšit na nádherně vyzdobený areál, špičkové ozvučení VOID Acoustics a Funktion-One, pláž, chill out zóny, čajovnu, občerstvení, kemp a desítky DJů. Na třech podiích zazní trojice hlavních žánrů – House, Techno a Drum&Bass, spolu s jejich různými subžánry v podání těch nejlepších DJů.

COAL Festival


Hlavními hosty jsou:

Audio, britský producent a DJ, který je známý pro své temné a energické drum and bass sety. S jeho jedinečným zvukem a precizní produkcí patří mezi špičku tohoto žánru.

Aphrodite, legenda drum and bassové scény přináší klasické i moderní zvuky, které rozhýbají každou taneční plochu. Jeho dlouholetá kariéra a inovativní přístup k hudbě ho činí jedním z nejrespektovanějších DJů na scéně.

Grafix, britský producent a DJ, který je známý svými dynamickými a melodickými drum and bass sety. Jeho kreativní přístup k mixování a produkci přináší svěží vítr do tohoto žánru.

Anja Schneider, německá DJka a producentka, je ikonou techno a house scény. Její sety jsou plné energie a inovace, což ji řadí mezi nejuznávanější umělce elektronické hudby.

Cristian Varela, španělský DJ a producent, je známý svými technicky precizními a energickými techno sety. Jeho bohaté zkušenosti a vášeň pro hudbu z něj dělají jednoho z nejrespektovanějších jmen na scéně.

Marc Romboy, německý producent a DJ, je známý svým hlubokým a melodickým techno zvukem. Jeho sety jsou plné emotivních a atmosférických momentů, které vytvářejí nezapomenutelný zážitek.

Marko Nastic, srbský DJ a producent, je významnou postavou techno a house scény východní Evropy. Jeho sety jsou známé svou energií a schopností rozhýbat publikum od začátku do konce.

Deas, polský producent a DJ, je známý svým moderním a dynamickým techno zvukem. Jeho inovativní přístup k produkci a mixování přináší svěží energii a technickou preciznost, která z něj činí jednoho z nejzajímavějších umělců na současné scéně.

COAL FESTIVAL


Kromě hlavních hostů se COAL Festival 2024 může pochlubit i doplňujícím lineupem, který je výběrem toho nejlepšího z česko-polsko-slovenské taneční scény. Těšit se můžete na vystoupení umělců jako Nina Farrina, Broken Robot, Dominik Gehringer, Edine, Makepeace, Jaqullin, Siasia, Sincz, Pixie, X.Morph, Forbidden Society, Beaty, PRDK a mnoho dalších. Tito talentovaní DJs a producenti přinesou na festival pestrou škálu elektronických žánrů a subžánrů, čímž zajistí, že každý návštěvník si najde to své. 

COAL Festival


COAL Festival 2024 slibuje být nezapomenutelným zážitkem pro všechny návštěvníky, kteří mají rádi špičkovou elektronickou hudbu, propojení s přírodou a nezapomenutelnou atmosféru. Vstupenky jsou stále k dispozici, ale počet míst je omezen, tak neváhejte s nákupem.

FB event

vstupenky

web

 
COAL Festival má kompletní line-up

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016