PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, NERVO, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, Switch Disco, Amelie Lens, Adam Beyer, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex, Sara Landry, Trym, 999999999, Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann, Mau P, Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe, Juliet Fox
Live:
John Newman, Timmy Trumpet, Stephan Bodzin, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/

 
 
Heineken Balaton Sound nadchl návštěvníky programem

O uplynulém víkendu se na břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi konal festival Heineken Balaton Sound. K sobotnímu večeru návštěvnost přesáhla celkově za čtyři dny 100.000 návštěvníků. Publikum zažilo vystoupení jmen jako James Hype, John Newman, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Purple Disco Machine a mnoha dalších. Plážový festival zakončil headliner Timmy Trumpet a jedinečná závěrečná show Q-dance.

 

Heineken Balaton Sound tento rok přivítal návštevníky nově uspořádaným areálem, od hlavního vstupu až k nové pozici hlavního pódia. LED stěna o rozloze 400 m² opět vytvořila ohromující kulisu pro vystoupení na hlavní stage, která byla doplněna spoustou efektů a působivých světelných show a díky nové poloze pak mohla produkce probíhat až do ranních hodin.

Balaton Sound

 

Letošní ročník byl fantastický i pro samotné umělce. Meduza, Purple Disco Machine a James Hype přijeli do areálu daleko dříve, než bylo nutné, jen proto, aby se spolu mohli setkat. V pátek naplnil taneční parket hlavní stage Marshmello a zahltil dav svými tanečními melodiemi. Lost Frequencies od DJ pultu nadšeně tleskal publiku, zatímco John Newman sledoval jeho show z boku hlavní stage. A svou spřízněnost s Maďarskem předvedl Timmy Trumpet přímo na pódiu, když si na oslavu babičky své maďarské manželky během vystoupení dal sklenku pálenky. 

Balaton Sound
 

I díky přízni počasí bylo zřetelné, jak si letos ve velkém publikum užívalo aktivity u jezera Balaton i během dne. V areálu mohli relaxovat na pláži, navštívit párty na lodi, hrát hry nebo jít na jógu. Velký úspěch zaznamenal nově zařízený "prostor pro módní komunitu" zvaný Fashion Hub, který byl otevřen od brzkého odpoledne až do noci a poskytoval vlastní bar a chill-out zónu. 

Balaton Sound


"Letošní ročník Heineken Balaton Sound byl prostě skvělý. Kromě slavných DJs jsme zaměřovali pozornost na ty opravdové hvězdy, na návštěvníky. Mám radost, že během dne bylo nesmírně populární hlavně festivalové molo a Heineken Chill Zóna. Večer se konala největší párty před hlavní stage a taky ve skvělém Heineken plážovém klubu Rádia1. Moc děkujeme za tyhle čtyři nezapomenutelné dny a připijme si na všechny hvězdy festivalu," říká Barbara Lőrincz, manažerka značky Heineken. 

Další informace, fotografie a záznamy z tohoto ročníku najdete zde.

 
Balaton Sound letos nabídne prodloužený program Heineken Balaton Sound odhalil 20 posledních jmen Heineken Balaton Sound přivítá na pláži druhou vlnu hvězd Balaton Sound oznámil první část programu Vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již dnes

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016