PARTYINFO

 

BE29: ADRIATIQUE (CH)

Datum konání:
30.10.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Adriatique (CH), Lumiere, Shaftling
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut.net: 420,- Kč + poplatky, NoD 430,- Kč

 
 
Adriatique budou dalšími gratulanty klubu Roxy

Roxy slaví své 29. narozeniny! Na sobotní oslavě, která proběhne 30.10., vystoupí populární house duo Adriatique, které se představí dokonce ve čtyřhodinovém setu!

 

Roxy slaví své devětadvacáté narozeniny a s tím už tradičně přichází i kvalitní party! Jedním z hlavních bodů programu letošních oslav bude příjezd dlouho očekávaných Adriatique. Švýcarské duo, které tvoří Adrian Shala a Adrian Schweizer, je na scéně už přes 10 let. Za tu dobu si vypěstovali kromě široké základny fanoušků také pověst kreativní, silné, ale hlavně nerozlučné dvojky – to dokládá i jméno vlastního labelu Siamese.

Adriatique

Známí jsou také z už dávno zaběhlých labelů Diynamic a Afterlife, na kterých své releasy ještě donedávna občasně vydávali. Záda jim na pražském parketu pohlídají domácí DJs Shaftling a Lumiere

Pod výše zmíněným labelem Diynamic – jehož otcem je legendární Solomun – vydali Adriatique své debutové LP "Nude", které dodnes sami považují za svou nejhlubší a nejodhalenější výpověď. V říjnu očekávejte emotivní, ale zábavný set!




O support se postarají pánové Lumiere a Shaftling, kteří umí parkety pořádně rozproudit. Lumiere je legenda české house scény, který hraje už od roku 1996. Snad není mejdan, kde by nevystupoval. Shaftling - to je záruka kvalitní muziky a pořádného mejdanu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016