PARTYINFO

 

HOUSY Z PASÁŽE

Datum konání:
10.08.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Swim
DJs:
dMIT.RY, Chep, Denoir, Ed Sky, Martin Vágner, Marvelous Bey, Neighbour, Sta
Live:
Emphonic / 2K feat. Rich.FD
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: dobrovolný

 
 
Housy z pasáže s hudbou, vinyl bazarem a gastronomií

Klub Swim se stane v sobotu 10. srpna místem sociální interakce a dialogu mezi milovníky elektronické hudby, kvalitního jídla, DJs a clubers. Ať už dorazíte kvůli poslechu muziky, popít dobře namíchaný drink nebo si užít architektonicky unikátní funkcionalistický prostor, přijdete si na své.

 

Návštěvník se ocitne v prostoru domu Eugena Rosenberga z 30. let minulého století. V něm si může příjemně podupávat nohou se sklenkou v ruce při poslechu lounge setů v podání člena české legendární DJské formace Shadowbox, který si říká 2K a DJe a producenta Emphonica. Po celou dobu venkovní lounge části večera bude DJs doprovázet saxofonista Rich.FD.

Housy

Zájemci si budou moci odnést i kus hudby domů. Večer doprovodí vinyl bazar a účast potvrdili přední místní prodejci. Těšit se můžete na dMIT.RYho - majitele labelu Neo Violence a dále na DJ Chep, Ed Sky, Denoir, Martina Vágnera či Marvelous Bey. Další zájemci se mohou stále přidat, stačí přinést desku a na místě ji nabídnout.

Housy


Gastronomický zážitek se dostaví po ochutnání některého z místních menu, na jejichž tvorbě se podílel Honza Pícha z Crush Street Food. K dobrému jídlu patří i dobré pití, jehož jistě nebude nedostatek.

Housy


Po desáté hodině večerní hudba utichne a v prostorách klubu Swim propukne house party. Pro poslech i tanec zahraje dvojice DJs Neighbour a Sta, kteří budou hrát do časných ranních hodin.

Vstup dobrovolný! Příspěvek můžete hodit do speciálního boxu, který bude připravený na baru.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016