PARTYINFO

 

ZLOMENÁ SCÉNA W/ SATL & LIXX

Datum konání:
08.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Nona Café
DJs:
Satl (Integral, The North Quarter, PL), Lixx (SIGNAII_FM, SK), Fourseason, KamCZa & Eska
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut https://goout.net/cs/listky/zlomena-scena-satl+lixx+kamcza-and-eska/gkxd/

 
 
5 důvodů, proč jít do Café Nona na párty se Satlem

V pátek 8. března proběhne v designových prostorách Café Nona, sídlícího v budově Nové scény Národního divadla, další pokračování fanouškovsky velmi oblíbené noci s názvem "Zlomená scéna". Ta se zaměřuje na oduševnělé a inteligentní polohy drumandbass music, a za dobu svého konání se zde za mixážním pultem vystřídala spousta jmen světového formátu. My vám nyní nastíníme 5 důvodů, proč byste si tuto jedinečnou noc neměli nechat ujít.

 

Prostor

Jednoznačně na prvním místě je prostor, ve kterém se Café Nona nachází. Už jen ten potvrzuje, že Zlomená scéna bude nocí, na kterou se jen tak nezapomíná. Designové prvky spolu se skvělou akustikou zde hrají prim, díky svému zasazení ve druhém patře je z Nony navíc vskutku dech beroucí výhled na Národní třídu.

Atmosféra

Díky krásným prostorám Nové scény Národního divadla se Zlomená scéna neřadí mezi typické klubové akce. A to se také odráží ve složení publika. V hojném počtu zde totiž potkáte srdcaře v pravém slova smyslu. Zkrátka lidi, kteří přišli za muzikou a ne se jen prvoplánovaně "vykalit". Díky nim zde panuje přátelská atmosféra, a tím pádem si mohou organizátoři dovolit umístění DJe hned u tanečního parketu bez nutnosti jakýchkoliv zábran a omezení.

Zvuk

Zvukový aparát FunktionOne je jedním z nejlepších systémů vůbec. Díky skvělé akustice, kterou se může Nona pochlubit, se vám dostane jedinečného zvukového zážitku.

Hvězdy

Nesmíme zapomenout ani na headlinery. Tím hlavním bude jeden z největších talentů současného soulful a liquid drumandbassu, který se v poměrně krátkém čase vyšvihl mezi špičku drumandbassové scény. Říká si Satl, pochází ze sousedního Polska a mnohými je přezdíván jako novodobý Calibre. A právem! Jeho releasy na labelech Integral nebo The North Quarter totiž hovoří za vše.




Druhým headlinerem je slovenský Lixx, moderátor drumandbassové relace na vlnách rádia SIGNAL FM. Má za sebou také celou řadu jím organizovaných mejdanů a pověstný je především vytříbenou selekcí a citem pro mix.


Český support


Kromě fanoušky velmi oblíbené pořadatelské dvojice Eska & KamCZa dostal příležitost zahrát svůj set talentovaný mladík Fourseason, který má pod palcem vlastní YouTube kanál, kam pravidelně postuje zajímavé skladby. Jeho "opening set" bude jistě stát za to!


Pro další informace sledujte oficiální FB event.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016