PARTYINFO

 

MATOMA (NO)

Datum konání:
01.02.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Matoma (NO)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: MY ROXY 300,- Kč + poplatky, NoD: 310,- Kč

 
 
Tropical house senzace Matoma se vrací do Roxy

Pokud vám chybí slunce, Roxy nabízí řešení. Norský producent Matoma již brzy zalije taneční parket pozitivním zvukem žánru tropical house a tracky, které vám budou povědomé a budete si je chtít zpívat. Vždyť jeho skladba "All Night", na které spolupracoval s populárními The Vamps, patří k tomu nejstreamovanějšímu, co se na internetu dá najít. Navíc představí své nové album "One in a Million" a přiveze si speciálního hosta! Určitě zazní i některé z jeho slavných remixů, ve kterých uslyšíte svoje oblíbené hvězdy jako například Coldplay, Snoop Dogga nebo Steva Aokiho!

 
Kdo ví, jestli zrovna jeho domovské Norsko způsobilo tu touhu po pozitivních, sluncem hrajících tónech. Pravdou je, že k hudbě měl Tom Lagergren blízko odmala. Jako kluk začal hrát na klavír, se kterým zvládl vyhrát i pár soutěží. S jedním nástrojem si ale nevystačil a touha po objevování nového ho přivedla vedle flétny a kytary i k elektronické hudbě. Co začalo jako koníček, pokračovalo univerzitním titulem z hudební technologie a pokračuje zářnou kariérou světového DJe a producenta. A to ne ledajakého. 

Matoma

Tom se svým projektem Hakuna Matoma redefinoval přístup k hudebnímu albu. Rád kombinuje vlastní tvorbu s remixy, a tak možná budete znát jeho verze skladeb takových hudebníků jako The Notorius B.I.G., Jason Deluro, Sean Paul nebo Enrique Iglesias. Lze očekávat, že jeho set bude nabitý tropical housem spojeným s pop soundem, prvky urban music, ale i karibskými motivy. Slunce míří 1. února do ROXY, opalovací krém s sebou!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016