PARTYINFO

 

SWIM: OPENING - MAP.ACHE (LIVE)

Datum konání:
09.11.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Swim
DJs:
Oliver Torr b2b St. Jakob (XYZ), arnii (Onyx, Lazy DJ), Barbora (Tetris)
Live:
map.ache (Kann, Giegling)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: do půlnoci 190,- Kč / 250,- Kč poté

 
 
Nový podnik swim rozvíří stojaté vody centra Prahy

Nejnovější projekt týmu lidí převážně kolem Tiskárny na Vzduchu představuje v lokálním prostředí unikátní propojení restaurace s progresivní kuchyní a klubu zaměřeného na výběrovou taneční hudbu. Cílem swimu je ale i oživení prostoru architektonicky hodnotné Štěpánské pasáže a rozšíření nabídky kvalitní kultury pro mladé městské publikum v blízkosti Václavského náměstí.

 

Nově zrekonstruovaný dvoupodlažní prostor, který 9. listopadu otevře na adrese Štěpánská 36 na Praze 1, představí návštěvníkům z řad foodies i příznivců klubové hudby zcela nový koncept "Club Meets Kitchen". Jde v něm o organické skloubení gastronomických i hudebních zážitků na místě, které má fungovat přes den jako restaurace se stylovou kuchyní a v noci jako klub s promyšlenou dramaturgií i vzhledem.

swim

Hlavním pojítkem obou dimenzí zábavy je celková atmosféra swimu, kterou charakterizují tlumené barvy, květinová výzdoba i kachlové obložení. Podílí se na ní i pečlivý výběr týmu a nastavení provozu. Bary povede zkušený bartender František Holeček. Menu v restauraci, na jehož tvorbě se podílel špičkový šéfkuchař Jiří Nosek, klade důraz na soudobé trendy, jako je udržitelnost, sezónnost, recyklace a využívání čerstvých lokálních surovin od kvalitních a prověřených dodavatelů.

swim

Program v klubu se zase snaží přinášet živá a barvitá vystoupení umělců, kteří patří k předním jménům klubové hudby dneška, ale zároveň svým zvukem i přístupem přesahují jednoduché žánrové škatulky. Na samotné otevíračce tak vystoupí s hypnotickým live setem výrazný německý producent map.ache, v průběhu listopadu se budou moci příznivci taneční hudby dále těšit na švédského představitele inteligentní house music Kornéla Kovácse, britského techno veterána Randomera, nebo vycházející hvězdu rovných rytmů Vierse, rovněž z Velké Británie.

swim

Celková koncepce swimu, za jehož designovým rukopisem stojí z velké části mladé architektonické studio MIAOW, inspiračně vychází z řady trendy míst současného klubového světa, ale především chce být pražskou odpovědí na populární podniky londýnského i berlínského střihu. Trio zakladatelů swimu ve složení Jakub Sedlák, Matěj Halaš a Vojtěch Růžek má poměrně jasnou vizi: "Chceme, aby se ve swimu hlavně odrazila samotná Praha. Její centrum je momentálně v trochu neutěšeném stavu. Doufáme, že se budeme moct podílet na tom, aby se celá situace zlepšila. Hodně důležité je pro nás tak i oživení samotného prostoru pasáže - jeho vyčištění, zkultivování a vytvoření příjemného místa na úrovni, kde se budeme cítit dobře my i každý, kdo k nám zavítá. Ať už za kvalitní hudbou, nebo skvělým jídlem. Ideálně za obojím - protože o tom je swim především."


Opening Kitchen/Bar/Passage

Opening Club Party

FB page

Web

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016