PARTYINFO

 

CONTACT 2018 - DEDICATED TO DAN

Datum konání:
07.09.2018 - 08.09.2018
Místo konání:
Branžež - Kemp Branžež
DJs:
Andy (Kinky Movement, UK), Baloo, Swoop, Martin DSC, Magors, Jenda, Cmoi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:00, vstup: 300,- Kč
 
 
Hlavním hostem párty Contact Kinky Movement

Již o nadcházejícím víkendu 7. a 8. září se v baru Nebe na břehu Komárovského rybníka v obci Branžež uskuteční deep house párty Contact. Na kouzelném místě uprostřed Českého ráje a zhruba 40 minut jízdy autem od Prahy se uskuteční již několikátý ročník této párty zaměřené na rovný, hutný beat. Pozvání na letošní ročník přijal člen známého nottinghamského uskupení Kinky Movement, Andy. Ten se představí v rámci páteční noční párty, i v rámci sobotního denního hraní na pláži.

 

Kromě Kinky Movement na párty zahraje DJ Baloo, Magors sound system, Cmoi, Swoop, Jenda, Martin DSC a další. V rámci celovíkendové akce je připraven také doprovodný program. Můžete se těšit na turnaj v ping-pongové obíhačce, turnaj v mini nohejbalu nebo letní kino, které je v plánu na sobotní večer. Vstup na celovíkendovou akci je 300,- Kč a celý výtěžek jde na dobrou věc. Spaní v baru Nebe je možné ve vlastních stanech nebo je možné pronajmout chatku přímo v areálu.

Branzez

Kinky Movement je uskupení tří aktivních producentů, kteří spolu začali tvořit hudbu před zhruba 15ti lety. Jejich skladby, které do svých DJských setů zařazují přední světoví house DJs, se objevují na labelech jako Salted, Mobile Trax, So Sound, Replay Records a další. Kinky Movement jsou základním kamenem nottinghamské deep house školy, odkud do České republiky v devadesátých letech přišel legendární Quadrant sound system.

SoundCloud Kinky Movement

Facebook událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016