PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ RUSTY K (RU) & BERT H (RU)

Datum konání:
11.08.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Rusty K (RU), Intense Soundsystem (NL), Ferrum (AT), Volume Plus, Houbass, Skáčko, R-Flyer, Lifesize MC (UK), Chombo, Standpoint, Fantek, Pex, Ozy, Ludkey
Liquid / Deep stage: Bert H (RU), Runky, Shft, Stanjah, Highground, Kubass
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: do 22:00 80,- Kč / poté 130,- Kč
 
 
Sobotní Double Trouble s mezinárodní sestavou

Venku to sice přímo vybízí k posezení někde u vody s venkovní produkcí, ovšem pokud se řadíte mezi fanoušky kvalitního drumandbassu, tak i v tomto horkém počasí by byl hřích nenavštívit pražský klub Cross! Právě tam už tuto sobotu proběhne letní edice oblíbené klubovky Double Trouble! A co jsme si tentokrát pro všechny "drumandbassheadz" připravili? Nabitý line up, kde samozřejmě nechybí kvalitní zahraniční hosté. A pokud by vám přeci jen chybělo posezení venku, tak je Cross Club ideálním místem, kde lze skloubit venkovní chill s večerní klubovou párty.

 

"Drumbassterdí" horní stage, věnovaná převážně tvrdým beatům a "mainstreamovějšímu" zvuku, bude o prázdninách hostit ruského producenta Rusty K. Ten se pohybuje na drum and bassové scéně již bezmála 10 let. Jeho smysl pro detail v kombinaci s takřka bezmeznou zvukovou fantazií okamžitě ohromil nejednoho nadšence zlomených beatů. Kombinací úžasného ruského virtuózního talentu pro zvukový design a vyprávění příběhu si získal přízeň světové neurofunkové komunity a podporu producentů od Audia, Aepha, Billaina až po Joe Forda, Memtrixe, Neonlighta a Zardonica. Před dvěma lety založil se švýcarským producentem Overtechem producentský tandem s názvem Magnetude. Jejich tracky vychází na světových labelech jako RAM Records, Eatbrain, Renegade Hardware. A aby toho nebylo málo, tak kromě výše zmiňovaného se můžete těšit na šílenou holandskou dvojici Intense Soundsystem či zástupce rakouské školy jménem Ferrum.

Kromě zahraničních jmen se můžete těšit i na kvalitní český support. Ten zastoupí nadané mostecké producentské duo Standpoint, frýdecko-místečtí démoni Fantek & Pex či tradiční hosté Ozy & Ludkey. A nebyla by to párty Double Trouble, kdyby se na stage nepředstavili zástupci pořadatelské Drumbassterds crew ve složení Volume Plus, Houbass, R-Fleyr, Skačko a Chombo. Je jasné, že vás na hlavní stage čeká velká porce zábavy!

Parta Liquid DnB Crew si pro své věrné fanoušky na spodní stage připravila velmi speciálního hosta, který v našich končinách ještě neměl tu čest vystoupit. Až z dalekého Ruska přijede odehrát svůj atmosférami a líbivými melodiemi nabitý set talentovaný DJ a producent, jehož releasy můžete už pěkných pár let vídat na známých labelech Fokuz Recordings a fanoušky velmi oblíbené značce Liquicity. Pokud tipujete jméno Bert H, tak hádáte správně. Tento mladý producent se poprvé představil v roce 2014 svým releasem na značce Celsius Recordings, sesterském labelu Fokuz Recordings. Od této doby vydal více než třicet dalších releasů nejen u výše zmíněných vydavatelství a zapsal se tak do srdcí mnoha fanoušků liquid a soulful drumandbassu. Jistě nás čeká set plný krásných atmosfér, srdceryvných melodií, při jehož poslechu rozhodně nezůstanete v klidu. Samozřejmě nebude chybět ani český support, o který se nyní postará Highground z oblíbené Bass Drop crew, Kubass, a samozřejmě nebudou chybět ani zástupci pořadatelské "Liquidní krů", za kterou zahrají pánové Runky, SHFT a Stanjah.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016