PARTYINFO

 

KOMIKS VS PRAGUE PRIDE W/ SAN PROPER (RUSH HOUR)

Datum konání:
10.08.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
DJs:
ROOM1: San Proper (NL), Tris Kayo (Relish The Sound), Lumiere, Fatty M, Asi & Denny Krygr
ROOM2: OSKA (Karakter / BOR, Israel), Mike Montaño (Mexico), Schwa, Chicco
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/party/komiks-x-prague-pride-san-proper+tris-kayo+dalsi/mvrbd/#%22T%22:%222018-08-10T19:00:00%22
 
 
Komiks bude opět součástí Prague Pride

Holandský excentrik San Proper na oficiální afterparty roztančí opuštěné prostory bývalé diskotéky Face2Face. Za dobrého počasí pojede mejdan i venku v parku u řeky. Kromě headlinera se můžete těšit na DJku Lee Osi z klubu The Block v Tel Avivu a deepového Mika Montana z Mexika. Chybět samozřejmě nebudou ani residenti komiksu DJ Schwa, Fatty M a Lumiere. Světelné instalace z dílny Jana Poše doplní výstavy a performance.

 

DJské sety charismatického San Propera hravě kombinují žánry house, disco, electro, afro a acid v kombinaci se strhujícím projevem hlavního protagonisty. Kromě eklektických mixů na vyprodaných párty dokáže polahodit uchu hudebního labužníka vytříbenou vinyl-only selekcí soulu, funky, latino nebo reggae (viz. jeho populární pořady na Red Light Radio). Umělec původem z Amsterdamu není jen skvělým DJem, ale také uznávaným producentem, který své tracky vydává na labelech jako Rush Hour a Perlon.

San Proper


San Proper - "Boiler Room"
San Proper - "Lovesick"
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016