PARTYINFO

 

WE ALL 19

Datum konání:
27.01.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Manio, Akvamen, Robot
Popis:
start: 22:00
 
 
První letošní mejdan We All už je tady

S novým rokem sice někdy přichází spousta změn, ale proč se vzdávat něčeho, co funguje na jedničku? Mejdan We All nám bude zpříjemňovat víkendy i v roce 2018! Na vlastní kůži se o tom můžete přesvědčit už v sobotu 27. ledna v podmanivém prostředí Klubovny 2. Patro, kde to bude jako vždy žít až do časných ranních hodin.

 

Oblíbený mejdan We All do nového roku vstupuje s drobnou inovací, která potěší všechny milovníky dobré muziky různého zaměření. Dvojice rezidentních DJs Akvamen a Robot se totiž pro letošek rozhodla zpestřit výběr hostujících DJs tak, aby celý večer nebyl věnován pouze jednomu hudebnímu stylu.

Na prvním letošním mejdanu se tak v roli hosta objeví DJ Manio, který přiveze pořádnou nálož house a dance music. Jako na každém mejdanu We All to pořádně rozbalí i samotní pořadatelé. DJ Akvamen si všechny přítomné podmaní setem plným rapu a party breaks. DJ Robot pak zahraje do noty všem milovníkům downtempa a soulu. Tento unikátní mix stylů garantuje, že si na své přijde opravdu každý.

Celá noc se samozřejmě tradičně ponese i na vlnách ledově namraženého Jägermeisteru, který bude k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit i na welcome drink zdarma od krásných Jäger Beets. Kombinace skvostné hudby, výborného pití, příjemného prostředí a parádní atmosféry zaručuje, že nikdo jen tak nepřestane lovit ty nejlepší párty zážitky.

Zahajte nový rok stylově a přijďte se v sobotu 27. ledna odreagovat na v pořadí už 19. vydání mejdanu We All do Klubovny 2. Patro. Start jako vždy ve 22:00. Nepřestávejte lovit párty zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016