PARTYINFO

 

BASS OVERDOSE VII: DARK JUNGLE

Datum konání:
06.01.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Gosh (Fluc Wanne, AT), Fourseason (Deep Dreamz crew), Krowak (Jump-Up.cz)
Live:
Crippleffect (Spill b2b PmdR) + Lifesize MC, Beast Jane + MC Was, Mustaffa b2b Sheriff + Ill Minded MC
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Párty Bass Overdose oslaví 1. rok fungování

Prijďte hned první víkend nového roku oslavit do Undergroundu v Chapeau Rouge! Bass Overdose vás tentokrát přenese do temné džungle. Těšte se jako vždycky na tematické dekorace a dávku všemožných žánrů drum and bassu. Na dark jungle edition vystoupí i 3 MCs, takže se připravte na pořádnou dávku "hypu". Bass Overdose navíc slaví 1. rok fungování, tak si to nenechte ujít! A na koho se můžete těšit?

 

Crippleffect (Spill b2b PmdR) + Lifesize MC

PmdR je ostřílený DJ ze Slovenska, člen Let It Roll crew a MÄSOKOMBINÁT crew, ktereho jste si už na Bass Overdose (možná) všimli! Tentokrát se ale představí spolu se Spillem, se kterým tvoří nové drum and bassové duo Crippleffect! Už jste slyšeli jejich produkci?

https://soundcloud.com/crippleffect

Crippleffect doplní světaznalý Lifesize MC, původem z UK! Ukázka zde.

Gosh (AT)

Z Vídně dorazí GOSH - residentní DJ Fluc Wanne a promotér mnoha vídeňských akcí. Těšte se na akční, tvrdší set, který bude stejně energický jako jeho život!

https://www.facebook.com/DJ.Gosh.Official/


Beast Jane + MC Was

BEAST JANE, jako residentku Chapeau Rouge a hlavu akce Bass Overdose už znáte. Nyní spojí síly s was.one. MC WAS je talentovaný MC, člen Let it Roll crew a také sprayartist. Jak umí nahajpovat dav, se sami přesvědčte na akci!

Fourseason

Fourseason je DJ, grafik, nejlepší kluk na světě a spoluzakladatel nově vzniklé Deep Dreamz crew. Znáte ho například díky jeho liquid channelu na YouTube. Kdo holduje tvrdší selekci, neváhejte a poslechněte si jeho nový deepový mix.

Krowak

Krowak / Jump-Up.cz je skvělý DJ, grafik a fotograf. Je členem Jump-Up.cz crew a jak název crew napovídá, od Krowaka uslyšíte převážně jump-up, a to jak tvrdší, tak i taneční kousky. Můžeme slíbit, že na jeho set si pěkně zaskáčete!

Mustaffa b2b Sheriff + Ill Minded MC

Mustaffa & Sheriff jsou členy crew NEUROFUNK will NEVER DIE a jsou také dalšími, kdo stál u zrodu Bass Overdose. Před necelým rokem se rozhodli oficiálně spojit síly a hrát jen společné sety, které jsou laděny do tvrdších stylů drum and bassu. Jejich specialitou je halfstep. Tento žánr od nich na akci určitě také zazní. Jejich setu dodá grády Ill Minded MC! Poslechněte si ho spolu s Mustaffou a Sheriffem například v jejich slavném sexy halfstep setu.

Lyre

DJ Lyre je nadějný drum and bassový talent, který ale nepohrdne ani technem a dalšími styly. Slyšet ho můžete také například na nocích Feelin´Acid v Cross clubu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016