PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
04.07.2018 - 08.07.2018
Místo konání:
zahraničí
Live:
2Vilas, Adriatique, After Dark Pres: Bribón, Botek, X, Agoria, AKEZDETPHIAI, Alesso, Alex Kennon, Andras Bader + Duel Live, Andrew Rayel, Axwell v Ingrosso, Badgirls Pres: James Cole, Pat Duff, Shabaam, Big Sean, Big Shaq, Black Coffee, Blinders, Booka Shade, Brains, Brooks, Butch, Calmani & Grey, Camelphat, Candyman da Marquis, Carnage, Charlotte de Witte, Claptone, Cassy, CMC$, Craig David presents TS5, Cristoph, Curtis Alto, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Disciples, DJ Snake, Dreezy, Dyro, Ella Eyre, Ellen Alien, Eric Prydz, Giggs, Goldlink, Gorje Hewek & Izhevski All Day Long, Gusgus, Heidi, Hellert, Henri PFR, Hugh Hardie, Jennifer Cardini, Jonas Blue, Julien Jeweil, Jumodaddy, Justin Mylo, Kayzo, Kölsch, Logistics, Lost Kings, Majka & Curtis live, Martin Garrix, Martin Solveig, Matisse & Sadko, Matrixxman, Nervo, NGHTMRE, Night Lovell, Oliver Heldens, Osrin, Patrick Topping, Phil Weeks, Princess Nokia, Punctual, Punnany Massif, Bladerunnaz presents: Renee Lavice, Rita Ora, Rich Brian, Riva Starr, SaSaSaS, Sander van Doorn presents Purple Haze, Saverne, Scuba, Stephan Bodzin, Steve Lawler, STMPD Records Night, Sven Väth, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, TV Noise, TY Dolla Singn, Uner, Vini Vici, W&W, WELLHELLO, YTRAM, YXNG BANE
Info:
http://balatonsound.com...
Popis:
vstup: https://balatonsound.com/en/tickets/category/entry-ticket
 
 
Balaton Sound přivítal rekordní počet návštěvníků Balaton Sound 2018 začíná přesně za týden
Festival Balaton Sound přidal nová jména

Sven Väth, Black Coffee, Adriatique, Camelphat, Kölsch, Scuba a mnoho dalších doplňují hvězdný program festivalu. Navíc Balaton Sound přichází se zbrusu novým projektem nazvaným "Clubs on the Beach" a naváže tak spolupráci s renomovanými evropskými kluby, jako jsou například bruselský Fuse, pařížský Rex, Watergate z Berlína a nesmí chybět ani londýnský Defected.

 

Festival Balaton Sound přináší další várku talentovaných interpretů, kteří se připojí k největším hvězdám současné elektroniky, popu, hip hopu a grimu. Hlavními doposud oznámenými headlinery jsou The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Big Sean, Rita Ora, Eric Prydz a mnoho jiných zvučných jmen. Místem konání bude, jako každoročně, malebné jezero Balaton. Jedna z největších evropských hudebních událostí pod širým nebem se koná od 4. do 8. července. Na devíti různých pódiích nabídne žánrovou rozmanitost, ale také působivá divadelní přestavení a karnevaly. Za zmínku stojí i luxusní kempování, výborné jídlo a pití.




Nová jména v programu


Na Balaton Sound letos dorazí legenda techno hudby, Sven Väth, jenž bude hlavní hvězdou na Heineken Stage. Papa Sven, jak jej fanoušci rádi nazývají, je zakladatelem věhlasných Cocoon párty na ostrově Ibiza a na festivalu jej doplní producent melodického techna, DJ Kölsch. Připojí se i Black Coffee z JAR, stejně jako DJs duo Adriatique. Balaton Sound přivítá mimo jiné islandskou elektronickou kapelu Gus Gus, ale také talenty z Velké Británie, kterými jsou Scuba a Camelphat, fanoušci rozhodně ocení Juliana Jeweila, vyhlášeného producenta a umělce.

Clubs On The Beach

Klubová scéna světové kvality

Pro 11. ročník si Balaton Sound připravil novinku v podobě projektu "Clubs on the Beach", což bude nová scéna zahrnující vlastní stage. V průběhu pěti dní se zde představí prominentní klubové značky a instituce pocházející z největších evropských měst. "Clubs on the beach", to je stage přímo u vody, na které probíhají non stop trvající techno a house party, o ty se postarají DJs reprezentující daný klub. První den festivalu zahájí bruselská instituce FUSE společně s mladou undergroudovou tvůrkyní Charlotte De Witte. REX Club z Paříže přivítá ve čtvrtek na pódiu Phila Weekse a Jennifer Cardini. V pátek odstartuje svoji party berlínský klub Watergate a jeho rezidentní DJ Butch. Sobota patří klubové a nahrávací značce Defected z Londýna, jež na Balaton Sound přiveze tajemného producenta Claptone. Poslední den uzavírá Patcha, okouzlující klubová instituce z prosluněné Ibizy, tu podpoří španělský DJ Uner. Není překvapením, že i letos se návštěvníci mohou těšit na populární a barevné Elrow Party. Svoji skvělou show přivezou toto léto i na Balaton Sound a na pomoc si přizvou speciální DJs, nesmí chybět Britové Richy Ahmed, Patrick Topping, Steve Lawler plus Heidi či Toni Varga a mnoho dalších.




Balaton Sound se už teď zdá být větší, než kdykoli předtím!

Pro více informací navštivte: https://balatonsound.com/cz/

 
Festival Balaton Sound oznámil další jména Axwell Λ Ingrosso a další hvězdy na Balaton Sound Festival Balaton Sound zahajuje předprodej

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016