PARTYINFO

 

ELEKTRO KAČEŘI

Datum konání:
02.12.2017 - sobota
Místo konání:
Březnice - KD Březnice
DJs:
Chris Sadler, Loutka, M3Li, JM, Mach 3
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 100,- Kč, na místě 150,- Kč, VIP 300,- Kč
 
 
Elektro Kačeři lákají na legendární DJs

První prosincovou sobotu se kulturní dům v Březnici otřese v základech. Proběhne zde totiž prosincové vydání oblíbené párty, kterou mají na svědomí organizátoři kultovního festivalu Kačeři. Celá noc se ponese na vlnách taneční muziky a proklatě dobré zábavy. O tom, že to bude skutečně nezapomenutelný mejdan, svědčí už jen účast house legend Chris Sadler a DJ Loutka.

 

Sedmý ročník akce Elektro Kačeři se odehraje v sobotu 2.12. v kulturním domu v Březnici na Příbramsku. Mejdan bude tradičně ve znamení house a techno music. O to, že nikdo jen tak nepřestane lovit ty nejlepší taneční zážitky, se postarají ostřílení matadoři Chris Sadler a DJ Loutka. Jména těchto dvou legend jsou v Čechách již od devadesátých let synonymem pro kvalitní house music.

Elektro Kačeři

V průběhu večera se dále představí i oblíbený příbramský DJ Meli ve speciálním setu, plzeňská kráska DJ JM a rožmitálský objev Mach3. Neméně atraktivní pak bude i doprovodný program. Chybět nebude speciální vizualizace prostoru, velkolepá světelná show, hutný turbo sound ani stolní fotbálek. K té správné párty náladě zaručeně přispějí i Jäger beets, které budou všechny přítomné průběžně občerstvovat zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Elektro Kačeři

Nepřestávejte lovit nové zážitky a dorazte si užít noc plnou jedinečné zábavy na Elektro Kačery. Akce proběhne v sobotu 2. prosince v KD Březnice. Start je už ve 20:00. Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji za 100,- Kč, na místě pak za 150,- Kč. K dostání jsou i VIP vstupenky za 300,- Kč.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016