PARTYINFO

 

DUCK OUT W/ HEDEX & FILTHY HABITS (UK)

Datum konání:
16.11.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Hedex, Filthy Habits, Sayuz b2b P:NO, Krowak, Jimmy Cocaine, Prase & MC Jílec, Upfockerz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: http://storm-club.cz/hedex_FH_tickets, na místě: 200,- Kč do 22:00 / poté 250,- Kč
 
 
Storm ovládne tento týden mejdan Duck Out a DNB Benefice

Už ve čtvrtek 16. listopadu, den před státním svátkem, se party people mohou těšit na mejdan s názvem Duck Out, který naservíruje pořádný jump-up nášup. Hlavní hvězdou večera totiž bude zvučné jméno Hedex a současně s ním i britský projekt Filthy Habits. Páteční večer 17. listopadu pak nabídne DNB Benefici, která podpoří nemocného Jáchymka a celý výtěžek ze vstupného půjde na jeho léčbu. O tom, že to bude pestré, není pochyb.

 

HEDEX, teprve jedenadvacetiletý britský producent, kterého si již v raném věku vyhlídl DJ GUV a vzal ho pod svá křídla v rámci labelu Dubz Audio, zavítá již tento čtvrtek do Prahy a roztočí to za pultem v rytmu jump-upu. Svoji DJskou premiéru před českým publikem měl v rámci zimního eventu Let it Roll 2016. Poté se objevil naživo již několikrát i v pražském Stormu. Současně s ním na pódiu vystoupí také projekt FILTHY HABITS. FILTHY HABITS je producentské duo z Birminghamu, které se za přehrávače postavilo v roce 2008. Produkovat začala tato dvojice o rok později a zanedlouho posbírala první hudební úspěchy. V roce 2011 se stali rezidenty na Raveology. Ještě tentýž rok přichází tato dvojice s debutovým EP, na němž všech pět skladeb zazářilo v top 10 v rámci hudebních hitparád. Tato úspěšná dvojice pokaždé nabídne fantastickou atmosféru, kterou propojí s talentovaným HEDEXEM.

FB event




Sobota bude ve znamení DNB Benefice, která pomůže nemocnému Jáchymkovi

Velmi pestrý a bohatý line-up složený ze skvělých českých zástupců drum and bassové scény zahraje a podpoří pětiletého Jáchymka, který trpí velmi vážným onemocněním. Jáchymek trpí mentální retardací, epilepsií a poruchou myelinizace týlního mozkového laloku. Toto onemocnění jej bohužel omezuje v pohybu a není tak soběstačný. Jáchymek absolvoval již celou řadu terapií a lázní, nicméně největší pomoc mu nabídla neuro klinika Axon, která má nejen odborný personál, ale také nabízí veškeré know-how v této oblasti. Náklady na tuto léčbu jsou však vysoké a právě proto jsme se rozhodli pomoci. Výtěžek z této akce poputuje rodině na jeho léčbu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016