PARTYINFO

 

TECHNOC (PIMP EDITION) W/ TOKÁTKO, LADY A, LA DELA, MELLIFERA

Datum konání:
11.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Tokátko, Lady A, La Dela, Mellifera, Lee Meow
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: holky 50,- Kč, kluci 100,- Kč
 
 
TechNoc v klubu Storm nabídne v sobotu energickou smršť

Druhé pokračování pravidelné noci TechNoc nabídne i tentokrát pekelnou jízdu v podobě předních českých DJs. Tentokrát vše vypukne v režii známého českého DJe Tokátka, který si k sobě přizval krásné a talentované DJky. Nenechte si ujít sobotu 11. listopadu noc plnou kvalitního techna na Funktion One soundu! Čtěte více info v článku...

 

Tokátko je mladý a nadějný DJ a promotér, který si u českého publika získává čím dál větší oblibu. Na klubové scéně se aktivně pohybuje od roku 2005 a zahrál si téměř ve většině klubech po celé České republice. Během své hudební dráhy přičichl hned k několika hudebním žánrům. Momentálně se v jeho live setech objevuje nejčastěji house a techno. Kromě hraní v jeho rodné zemi pravidelně hraje i v zahraničí. Zahrál si například na Street Parade v Curychu, na španělském ostrově Ibiza a v loňském roce si střihl vystoupení také ve 20. nejlepším klubu světa – Noa Beach Club v Chorvatsku.




La Dela je mladá a talentovaná DJane, která poprvé přičichla ke gramofonům v roce 2013, a zahrála na mnoha místech po celé České republice. Momentálně působí i jako rezidentka v jednom pražském klubu. Mezi její srdcové žánry patří techno a tech-house. Tato sympatická DJka často pracuje se svým publikem. V roce 2015 se vrhla také na vlastní produkci. O jejím talentu se budete moci přesvědčit naživo i v rámci sobotní noci ve Stormu.

Facebook událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016