PARTYINFO

 

FULL STEP W. MINI DA MINX (UK), FURRIER (PL), IVAN M (SAX)

Datum konání:
25.11.2017 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Papírna
DJs:
Mini Da Minx (UK), Furrier (PL), Harakiri Breaks Brothers, Steen, Byzzon, Sens
Live:
Ivan Myslikovjan (CZ/Ibiza), VJ Looking (Ova Da Top)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Mini Da Minx hostem plzeňské Full Step Night

Další vydání klubové noci s názvem Full Step Night už klepe na dveře! Organizátoři si tentokrát pro všechny nadšené fanoušky do house music a breakbeatu připravili speciální překvapení v podobě vystoupení skvělé britské DJky Mini Da Minx...

 

Kromě výše zmíněné Mini Da Minx, která přijede ze srdce Londýna českému publiku zahrát pořádný bass, a ukázat, jak to šlape v kolébce elektronické hudby, dále vystoupí další zahraniční host, kterým je DJ Furrier ze sousedního Polska. Ten v západočeské metropoli odprezentuje svůj jedinečný a vytříbený pohled na house music. Jako další poté vystoupí uskupení Harakiri Breaks Brothers s pořádnou porcí breakbeatu, a z nedalekých jížních Čech dorazí zahrát své sety pánové Byzzon a Steen, zástupci Kra-Stra sound systému a Summer Session crew. Celou akci navíc na saxofon doprovodí legenda Ivan Myslikovjan a finální tečku na line upu udělá rezident večera Full Step DJ Sens. Těšte se tak na vymazlenou house a breakbeat music night, pořádný zvuk, světla, a specialitou večera bude také VJ show, kterou přijede poladit VJ Looking (Ova Da Top).

Zároveň zde proběhne oslava významného jubilea. Je to totiž přesně deset let od konání první Full Step Night, a právě proto se tento díl přesouvá do industriálního prostoru PAPÍRNA PLZEŇ, který je jako dělaný na pořádně našlapanou house-breakbeat noc. Full Step Night startuje 25. listopadu od 21:00.

FB event


stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016