PARTYINFO

 

HIGH CONTRAST (UK) - NIGHT GALLERY TOUR

Datum konání:
16.12.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
High Contrast (UK), 1991 (MTA, UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky, NoD 360,- Kč, prvních 24 hodin 10% sleva v MY ROXY, GoOut: https://goout.net/cs/listky/night-gallery-tour-high-contrast+support-1991/iarb/
 
 
High Contrast přiveze do Roxy nové album "Night Gallery"

Lincoln Barrett aka High Contrast vydal 6. října dlouho očekávané album "Night Gallery" a 16. prosince nám ho přijede představit do Roxy. Pro mnohé velmi překvapivě vydal LP pod novým labelem 3Beat a předznamenal tak posun k více žánrově barevné produkci přesahující hranice drum & bassu. Miláčka českého publika doplní megatalent současného drum & bassu, britský producent 1991 patřící do stáje MTA (Chase & Status). Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Odešel po 16ti letech z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů včetně spolupráce na soundtracku k filmu Trainspotting 2. V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku po názvem "Night Gallery". Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum & bassové tracky jako "Remind Me" (nejhranější track minulého roku na UKF YouTube kanálu), "Questions" nebo příjemný house / 80’s disco track "Beat Don’t Feel The Same". Na albu použil, kromě živých nástrojů a klavíru, poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce výjimečně i svůj hlas.

High Contrast

"Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad DJingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodnější album," popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v ROXY byla vždy bez výjimky vyprodána a doporučujeme nákup vstupenek co nejdříve.

Video:

High Contrast - "Remind Me
1991 - "Witchdoctor"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016