PARTYINFO

 

OBSIDIAN

Datum konání:
02.11.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Le Valmont
DJs:
Roman Rai, Madelaine b2b Venatio, Bronee b2b The Mushroom
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: zdarma
 
 
Underground párty Obsidian startují v klubu Le Valmont

Pod názvem Obsidian se skrývá nový koncept čtvrtečních nocí zaměřených na undergroundovou elektronickou hudbu. Tento koncept byl navržen speciálně pro Le Valmont, který svůj program nově rozšiřuje o kvalitní house a underground tóny.

 

Le Valmont je stylový klub v centru Prahy, pro své dekadentní prostory Paříže 18. století a šílené párty. Spoluzakladatelem klubu je Michael Van Cleef Aulte (král nočního života, který stojí za vznikem 93 slavných klubů po celém světě, od New Yorku po Miami, Mykonos, Singapur a Manilu). Obsidian – to je luxus a temno. Tyto dva pojmy vystihují výjimečný interiér a atmosféru klubu při Obsidian nocích, zároveň také kámen Obsidian - černé sopečné sklo.

Za projektem Obsidian stojí hlava a srdce bývalého Opposite Clubu, Marek S. a jeho kamarád Bronee (člen Creative teamu), který se podílel na úspěšných projektech jako např. Chillin Prague, Ponton Beat Picnic a dalších. Headlinerem první listopadové noci je DJ a producent Roman Rai, hned další týden zahraje svůj set Pavel Bidlo a pak další zástupci undergroundových crew a labelů (Code, Creative, Bedrock, Listomania a další). Dále je kromě DJ setů na programu i live vystoupení a efektní visual show.

FB event

Program na listopad:

2.11. Roman Rai / Madelaine b2b Venatio / Bronee b2b The Mushroom
9.11. – Pavel Bidlo / Adam Cloud (Code) / Lillou
16.11. – Subgate (Creative) / Bronee (Creative) / Da Moon
23.11. – Ivan M (live sax) / JHNS b2b Denzik (Listomania Records) / Bronee b2b Kanhäuser
30.11. – Joris Biesmans ( Bedrock, DE) / Sonority live / Eddie Mur (UP) / Bronee (Creative)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016