PARTYINFO

 

KOMIKS W/ ROMAN FLÜGEL & CLEVELAND

Datum konání:
27.09.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Palmovka
DJs:
Roman Flügel (Running Back, Alter Ego), Cleveland (Hivern Discs), Schwa, Fatty M, Lumiere (Komiks), Barbora (Tetris), Sundaze takeover (TÄINO, TrggrD), PSJ (Muah), Motch (Kosmospiel)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/komiks-roman-flugel+cleveland+dalsi/ynnb/
 
 
Roman Flügel a Cleveland hosty dalšího dílu párty Komiks

Jeden z nejznámějších německých producentů, Roman Flügel, tvoří hudbu od začátku devadesátých let. Roman má za sebou desítky úspěšných desek vydaných pod vlastním jménem i pseudonymy (včetně známých Acid Jesus, Sensorama, a především elektro projekt Alter Ego, v kolaboraci s Jörnem Ellingem Wuttke). Pustil se také remixů pro velikány elektronické scény i popové hvězdy jako Kylie Minogue, Pet Shop Boys a Daft Punk. Stejně pestrý jako producentská kariéra je i Romanův hudební záběr - v jeho archivu najdeme téměř vše od acid techna, deep house a electra až po experimentální zvuk ovlivněný jazzem, krautrockem či ambientem. A aby toho nebylo málo, Roman je spoluvlastníkem třech frankfurtských labelů - Ongaku Musik, Klang Elektronik a Playhouse. V Praze se v jeho podání můžete těšit na precizní mix soudobého inteligentního techna a nevšední elektroniky.

 

Belgický DJ a producent z Luxemburgu, Cleveland, je stálicí na Talabotově labelu Hivern Discs. Vydává také na ESP Institute a White. Proslavil se mimo jiné svým skvěle přijatým EP "Atlas".

Lokální support obstarají DJs Schwa, Fatty M a Lumiere. Na druhé stage pak Barbora z Tetris, Taino a Tgrrrd ze Sundaze a PSJ (Muah).

Komiks se koná ve středu 27.9. od 22:00, ale nezoufejte, druhý den je státní svátek.

FB event

Roman Flügel:

https://www.youtube.com/watch?v=rSIX4kXq2nM

Cleveland:

https://www.youtube.com/watch?v=2m2-diubjek

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016