PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.10.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Mike Corner (Dirty Corner), Filip Dee
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak?  Rok co rok je to stejné a zdá se, že zásadní změny nás, clubbery posedlé muzikou, hned tak nečekají... Ano, podzim už odnepaměti přeje klubovému životu a ani letos tomu nebude jinak. Dny jsou čím dál kratší, venku nevlídno, uvnitř už nám nikdo nekouří pod nos, to se pak člověk před nepřízní počasí rád schová tam, kde to hezky hraje, tam, kde se dobře cítí, tam, kde potká spoustu podobně naladěných přátel a pozná i ty nové... Jedním z takových míst je již 19 let legendární House boat U Bukanýra, který aktuálně naleznete pod Štefánikovým mostem, kterak se nechává zas a znovu ze všech stran omývat Vltavou. Od neděle do středy si dává od klubového života oraz, ale už ve čtvrtek to na jeho palubě ožije a začnou se tu dít věci nevídané... Ten čtvrtý čtvrtek v měsíci se zde již dobrých devět let můžete účastnit jednoznačně nejexperimentálnější noci na prknech, co znamenají klubový svět. Jmenuje se Unplugged a nejinak tomu bude 26. října!

 

Nepsaným pravidlem na ní bývá, že o samotný start a o tolik důležitou funkci zvanou Nažhavení publika se už od desáté večer postará sám rezident tohoto večírku DJ Face. V praxi to znamená spoustu nových roztočených černočerných placek všech rozměrů z nedalekého kamenného shopu Vinyl Kink a to samozřejmě napříč žánry. Jeho příběh začne zvolna – downtempo, jazz, balearic nálada, to všechno v něm bude, stejně tak jako deep house, tech house, acid i techno. Kdo si počká, ten se dočká, na každého se dostane, nepředbíhejte, prosím... Ani další hráč v pořadí se nebude schovávat někde za rohem, prostě a jednoduše nasadí kšiltovku a o půlnoci zde pevně sevře kormidlo. Říká si Mike Corner, hrdě reprezentuje svůj vlastní label Dirty Corner, a také on se v poslední době znovu kochá vinyly. Tentokrát k pravému odposlechu nastaví svou jemnější tvář a pokud vás baví tvorba takových ikon elektronické hudby, jakými jsou Fred P. a Mike Huckaby, pak se s námi budete v daný okamžik nacházet na tom správném místě... Finále eklektického večírku si kolem druhé hodiny ranní vezme na starost dvorní designér párty Unplugged Filip Dee a hravě dokáže, že si nerozumí jenom s grafikou, ale má také úžasný hudební cit. Deep house a indie dance to jsou v kostce dva žánry, které se éterem ponesou nejčastěji a snadno do vás přenesou teď tolik potřebnou dobrou náladu...



Spousta žánrů pod jednou střechou, spousta nové a kvalitní muziky, spousta drinků za barovým pultem, které se třesou jen na to, až je ochutnáte... Pojďte do toho s námi a nechte se na parketu vést. Podzim rozhodně neznamená jen období smutku a depresí, když víte, kde všechno hodíte za hlavu. A právě Bukanýr je už dlouho jedním z těchto kouzelných míst!         

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. listopadu a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Nitrous (Shadowbox) a Wega.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016