PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
16.09.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik, Face, Arco
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Dalším dospělákem na House 4 Adults DJ Arco

Ano, už jen pár posledních záchvěvů, pár posledních paprsků a léto bude pryč... Ať už jste si ho užili přesně podle vašich představ, či se vám letos vůbec nepovedlo, přesně za rok si můžete dát repete, nebo si ten letošek konečně vynahradit. My dva máme velkou radost, že náš oblíbený prostor, Klubovna 2. patro, po nekonečně dlouhé měsíční pauze opět otevírá svůj útulný pokojíček, kde stojí za to žít! Převážně nám dospělákům je v tomto originálním místě opravdu blaze, rádi se tu scházíme s našimi blízkými a rádi jim pouštíme muziku, kterou si sem kupujeme vyloženě na míru. Nikde jinde tyhle kousky totiž nevyzní tak dobře jako právě zde a i přesto, že se neřadíme mezi stalkery, rádi pak pozorujeme z vyvýšeného pódia, zda byla naše volba správná. Necháme se zkrátka a dobře vést kroky zdejších tanečníků...

 

Další edice naší rezidentní noci House 4 Adults se uskuteční v půli měsíce, přesněji řečeno v sobotu 16. září. Už od 22:00 začneme pečlivě budovat atmosféru tak, aby vás to co nejdříve zvedlo ze všech těch pohodlných sofa, na nichž povedete nekonečné rozhovory o vašich dovolených, zalistujete fotkami a přidáte si další přátele na Instagramu. Odložte konečně ten telefon, kopněte  do sebe panáka z bohatě zásobeného baru od nejrychlejších barmanů ve městě, a oddejte se laskavě víru tance! Jak už bývá zvykem, naší selekci budou vévodit převážně dva zásadní styly – deep house a nu disco, to však neznamená, že občas nesáhneme po nějaké té “hitovce“ let devadesátých či zajímavém bootlegu pecky, kterou důvěrně znáte. Jednoduše si s námi to léto na ústupu ještě o chvilku protáhnete, a ani tentokrát jsme nezapomněli na vzácného hosta. Historicky poprvé za těch dlouhých 6 let si s námi na našem večírku zahraje brněnský DJ Arco, který svými rozpustilými skladbami mezitím zásoboval nahrávací společnosti po celém světě. To už si přímo říká o premiéru nějaké té novinky, která na vydání teprve čeká! Stoleček v levé části pódia má samozřejmě již tradičně rezervovaný náš dvorní VJ PleiOne, což v praxi znamená šestihodinovou jízdu plnou vtipných skečů na velkém bílém plátně přímo za našimi zády.


Takže víš jak... Děti dej (letos už zaručeně naposled) k babičce, vezmi svou drahou polovičku (zaslouží si to), svolej kámoše (hodně) a dej si spicha právě v tomhle unikátním prostoru, který najdeš na adrese Dlouhá 37. Teprve pak zažiješ mejdan, na který se nezapomíná, potkáš známé, o kterých jsi už pár let neslyšel, kouřit budeš na dvorku, a najednou budou čtyři ráno a ty plný zážitků. Ano, i na Tebe se už teď těšíme, takže doraz včas!

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016