PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.09.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Marky P, James Baseley (Red Salamanda)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Žhavé dny v rozžhavené Praze máme už bohužel nenávratně za sebou, na sladké nicnedělání si teď budeme muset zase ten rok počkat, ale naštěstí stále platí, že to léto babí, nebo chcete-li indiánské, se častokrát povede ještě o chloupek lépe. Vy ho i tady v matičce stověžaté můžete trávit pěkně u vody, v dobré společnosti a s dobrou muzikou k tomu. Stačí jen trochu chtít a něco málo pro to udělat... Když se kupříkladu ve čtvrtek 28. září vydáte k Vltavě přímo pod Štefánikův most, skvěle si protáhnete ten krásný sváteční den, oči se mohou nenasytně kochat pohledem na tu třpytící se hladinu, ale ani vaše uši nepřijdou zkrátka. Legendární párty škuner House boat U Bukanýra vám totiž v rámci nekonečného párty seriálu Unplugged nabídne hned tři hráče k službám a tři různé pohledy na to nejlepší z house music prostřednictvím tří record bagů naplněných k prasknutí. Startujeme jako obvykle ve 22:00 a teprve pak se začnou dít věci...

 

Startovní pásku naostřenou šavlí z mixážního pultu hbitě přesekne rezident této noci DJ Face a až do půlnoci vás bude bavit svou nejnovější sbírkou nu disco a deep house placek z čím dál vyhlášenějšího letenského shopu Vinyl Kink. V praxi to znamená hned dva žánry, které vám tak snadno připomenou plážové dovádění, ale zároveň vás i nakopnou dobrou náladou před blížícím se pošmourným podzimem. To všechno se v těch jednotlivých drážkách ukrývá a on se přitom tak rád dělí... První vzácný host zářijové edice žezlo převezme po tomto dvouhodinovém příběhu. Jeho jméno je James Baseley, aktuálně za gramofony používá i půvabný nick Littlefella, a jak už bývá u tohoto již zdomácnělého veterána house music zvykem, dočkáme se přepychově umíchaného multižánrového koktejlu s důrazem na živé nástroje. I v tomto případě naprosto ideální soundtrack ke stále kratším letním dnům... Také třetí hráč holduje house music léta letoucí, a přestože jsou jeho doménou hlavně funky house a jackin house sety, tentokrát se bude až nezvykle krotit. Říká si Marky P a pro tento velký den přislíbil atmosférické finále plné oduševnělé tvorby a příjemných skladeb, které jdou zdejšímu prostoru až nebývale k duhu!


V Praze je blaze a u vody to platí dvojnásob... Vezměte si tedy chytře v pátek dovolenou a můžete s námi být až do konce. Obklopte se těmi, s nimiž je vám fajn, my se postaráme o hudební produkci, k níž nebudete potřebovat ani jeden prášek na bolení hlavy. Užijte si spolu s námi poslední záchvěvy léta, na nějž budete zajisté rádi vzpomínat! 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. října a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Mike Corner (Dirty Corner) a Filip Dee.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016