PARTYINFO

 

DIMENSIONS & CROSS PRESENTS SOUL&SIN W/ HUNEE (RUSH HOUR)

Datum konání:
22.07.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Hunee (Rush Hour), Dimensions Soundsystem (UK), Mr. Ultrafino, Mike Corner, Pat Heart, Disco Moreti, Cashmeer, Little Frank, Dmitry, Mooris, Ark3r, ahZ
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:00, vstup: do 21:00 zdarma / poté 200,- Kč
 
 
Hunee a Dimensions Soundsystem již tuto sobotu v klubu Cross
Dimensions Festival rozjíždí vlastní label

Ještě před tím, než vyrazíte na dovču, je třeba si říci jednu novinku - Dimensions crew letos rozjíždí svůj vlastní label Dimensions Recordings a už 14. července vyjde první release - kompilace složená z produkce dlouhodobých kámošů crew a samozřejmě taky učinkujících na festivalu. Label se nebude omezovat jedním stylem, bude na něm vycházet zkrátka všechno, co jeho hlavní šéfy Davida Martina a Andy Lemayho baví, od jazzu po techno.

 

Pilotní release představí kompilace trojice dvanáctipalců k dostání jednotlivě, eklekticky složených dokupy z muziky různých žánrů. Jména na něm obsažená jsou Byron The Aquarius, Mim Suleiman, Mike Dehnert, Marcos Cabral, Obsolete Music Technology a ještě někdo navíc. Tracků bude na albu dvanáct a chvilku po vinylu vyjde i digitál.

První vinyl reflektuje hudbu z různých nezvyklých koutů světa, svahilštinu bude reprezentovat vokalistka Mim Suleiman, švýcarské pojetí afrobeatu pak kolektiv Alma Negra, Turecko Kerem Akdag a vše uzavírá James Tillman z Marylandu.

Ta druhá je složená z tracků vhodných spíše na parket a mají je na svědomí Byron The Aquarius, Marcos Cabral, Lady Blacktronika a DJ Aakmael. Poslední část bude prezentovat temnější stránku vkusu šéfů labelu Davida a Andyho, a to London Modular Alliance, Upwellings, Obsolete Music Technology Guise a Mike Dehnert. Náslechy budou k dispozici už brzy na SoundCloudu.

Vy se stavte 22. července v Crossu, kde proběhne warmup k festivalu Dimensions s hvězdou mezi DJi Huneem z holandského labelu Rush Hour.

Warmup Dimensions FB event

Festival

Video teaser

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016