PARTYINFO

 

INFERNO

Datum konání:
30.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Cargo Gallery
DJs:
Džejár, Slater feat. Filip Markes (sax), 4BECOME1, The DLV, Pierre Marco, Khomix, Luke PM
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 17:00, vstup: předprodej: 150,- Kč, na místě 200,- Kč, VIP 350,- Kč
 
 
Oslavte konec školního roku na pražské Náplavce

Blíží se nám konec školního roku, prázdniny na dohled, volno, sluníčko, pohoda, nové známosti, mraky hudebního vyžití a bezpočet zážitků. Pojďte toto skvělé období odstartovat stylově na akci Inferno! Na pražské Náplavce, na lodi Cargo Gallery už od odpoledních hodin a s našlapaným hudebním programem!

 

Akce Inferno, kterou má na starosti manželská DJská dvojice The DLV, v úzké spolupráci s Vychytane.cz DJs Crew, si pro vás přichystala pořádnou nálož underground music v čele s legendárním DJem a promotérem ještě legendárnějších Svojšic, Džejárem. Loď Cargo Gallery, která kotví na Rašínově nábřeží, je naprosto stylové a vychytané místo pro jakoukoli produkci. Nabízí horní palubu se skvělým zvukem a obrovským prostorem k sezení a samozřejmě spodní hlavní palubu s podiem, VIP zónou, neskutečným zvukem, mega projekcí a možností vítat východy slunce přímo na Vltavě.

Akce bude odstartována dvojicí zástupců z Vychytane.cz DJs Crew, kterými jsou nadaný producent, DJ a zakladatel světově proslulého labelu Tribal Vision DJ Slater. Ten vystoupí v doprovodu svého dvorního saxofonisty Filipa Markese a to již od 19:00 na avizované horní palubě. Ještě před ním celou akci odstartuje DJ a promotér 4BeCome1, který tentokráte vystoupí bez doprovodu live hudebníků, kteří ho ve většině případů doprovází. A to již po 17. hodině.

Po 21. hodině se přesuneme do nitra lodi, kde se bude odehrávat ta nekompromisní tech-house a techno jízda až do brzkých ranních hodin. Sestava v podobě The DLV, Pierre Marco, Khomix, Luke PM a legendární Džejár slibuje skvělou zábavu a kvalitní produkci.

Klasické vstupenky i VIP vstupenky, které vám poskytnou pohodu na prosklené terase s vlastním přístupem a výhledem na celou hlavní stage, jsou k dispozici na Facebook události a u pořadatelů THE DLV. Objednávejte zde.

Veškeré informace o účinkujících, jejich sety, videa a zajímavosti, kompletní informace o celé akci a nejaktuálnější novinky naleznete zde. Tak se k nám přidejte a 30.6. 2017 se vidíme na Cargo Gallery na pražské Náplavce!

Začínáme již po 17. hodině, tak po vysvědčení rovnou k nám!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016