PARTYINFO

 

THE QEMISTS DJ SET (UK) PRESENTED BY ROCK FOR PEOPLE

Datum konání:
15.06.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
The Qemists (Ninja Tune, UK) w/ MC Bruno Balanta, Akira, N:Force, Far Horizon (Lee Meow + Fallen Gemini), Pmdr w/ LifeSize MC
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej Goout.net 160,- Kč, na místě 200,- Kč do 22:00 / poté 250,- Kč
Line-up:
21:00 - 22:30 Far Horizon (Lee Meow + Fallen Gemini)
22:30 - 23:30 Akira
23:30 - 01:00 The Qemists DJ set w/ MC Bruno Balanta (Ninja Tune / UK)
01:00 - 02:30 N:Force
02:30 - 04:00 PmdR w/ LifeSize MC
 
 
The Qemists naservírují ve čtvrtek svůj výbušný koktejl

DJ Leon Harris a MC Bruno Balanta míří do Prahy a to znamená jediné - hudební dárek ze série Rock For People Presents, konkrétně The Qemists DJ set v klubu Storm! Základem jejich kouzelné formule je živelný mix drum´n´bassu, dubstepu a rocku.

 

The Qemists jsou v mnoha ohledech takovou hádankou. Na jedné straně si získali skalní fanoušky rocku mixem taneční hudby s až metalovým zvukem, na druhé milovníky drum´n´bassu díky těžkým beatům doplněných o hutné kytarové riffy. Na skladbách, co doposud vydali, mají i takové hosty jako Mike Pattona z Faith No More, legendu grimu Wileyho nebo kapely Enter Shikari, Hacktivist a Crossfaith.




Jejich debutová nahrávka "Join The Q" přinesla takové jungle-metalové pecky jako "Stompbox" nebo "S.W.A.G.". Mimo to mají za sebou úspěšnou desku "Spirit in the System" a loni přivezli na festival Rock for People a na pražský a brněnský koncert nejnovější album "Warrior Sound", které si díky energii crčící z něj troufneme přirovnat dokonce k tvorbě legendárních The Prodigy! Přesvědčte se sami poslechem singlu "Run You". Legendární DJ a producent Zane Lowe o nich dokonce prohlásil: "Jsou budoucností hudby."

The Qemists


CZ support:

DJ Akira (Deadly Viperz) je respektovanou osobností české taneční scény nejen na západě Čech. Léta dřiny a zápalu do všeho drum´n´bassového mu přinesly uznání mezi "junglisty" v celých Čechách i u sousedů v zahraničí. Jeho variabilní styl zahrnuje všechny polohy od klidných zpívaných liquid funků, deep záležitostí, přes moderní taneční sound, techstep nebo neurofunk. Díky velké sbírce desek, kterou rozšiřuje i o hiphop a breaky, od něj můžete čekat opravdu kvalitní selekci.

N:Force je český neurofunkový DJ a promotér. Zakladatel projektu Neurofunk Will Never Die, člen Let It Roll bookingu, LIR crew, Break Art crew a první z řady Imagination DJs vám během svých setů naservíruje jedinečnou neurofunkovou nálož ze tří decků. Díky jeho lásce ke zlomeným beatům a jeho pracovnímu nasazení se v posledních letech podílel na akcích, jako Let It Roll Winter, Let It Roll Open Air, X-Massacre, Hospitality, Ram Night, Let It Roll On Tour a na mnoho dalších. V jeho setech můžete slyšet prolínání nového neurofunk soundu s klasickým techstepem.

Far Horizon je čerstvý DJ projekt partnerů v životě i v mixu – Lee Meow a Fallen Gemini. Lee Meow se věnuje hraní D´n´B od roku 2007 a zvuky neurofunku a crossbreedu vzala za své. Později se našla i v deepu a liquidu. Je členkou Audiobrainz crew, zahrála si na několika Let It Roll warm upech a funguje také jako co-promotér High Society noci v pražském Storm Clubu. Fallen Gemini je DJ původem z Děčína, který se za gramce poprvé postavil roku 2010. Je členem Liquid Drum & Bass, Artifact a DCGround crew. V jeho setech se nejčastěji prolíná pestrá selekce liquidu, tech a deepu. Roku 2015 si Fallen Gemini poprvé zahrál na festivalu Let It Roll a rok poté jste ho mohli slyšet na Festivalu Svojšice, Cross a Exploration Festivalu a na Hospitality.

PmdR přišel poprvé do kontaktu s DJingem v roce 2013. Roku 2016 přichází zlom a PmdR začíná hrát pod slovenskou crew Masokombinát a také pod pražskou crew Drumbassterds. Od té doby slaví úspěchy jak na slovenské, tak na české scéně. Aktivně se podílí na organizaci mejdanů jako například DNB Wednights, Bassfight, Drumbox, Drum´n´Brainz a Double Trouble. Zahrál si také po boku jmen, jako je Insideinfo, Hypoxia, Volatile Cycle, Signal, Joe Ford, Tr Tactics nebo Frequax. V jeho setech převládá neurofunková produkce, obohacená i ostatními subžánry D´n´B, inspirovaná labely, jako jsou Critical, Blackout, Neurofunkgrid, Ram nebo Playaz. Na pódiu ho doplní zkušený LifeSize MC.

Více informací naleznete na Facebook události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016