PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND

Datum konání:
09.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Fashion Club Prague
DJs:
Mike Wooller (UK), Don Marquez, Giacomo, Mark Colton, Ed Knowles
Info:
http://goout.net...
Popis:
start: 21:00, vstup: 300,- Kč
 
 
Ministry of Sound ve Fashion club Prague

Pražský Fashion club bude v pátek 9. června hostit jednu ze zastávek celosvětové tour legendárního klubu Ministry of Sound!

 

Ministry of Sound patří nejenom mezi nejlegendárnější světové kluby, ale také hudební vydavatelství. Není ve světě taneční hudby snad nikdo, kdo by neznal tuto proslulou značku. Klub Ministry of Sound se pravidelně umisťuje v hodnocení mezi nejlepšími kluby na světě a tu pravou párty atmosféru také "vyváží" do klubů po celém světě. My jsme rádi, že jednu ze zastávek Ministry of Sound world tour můžeme přivítat i ve Fashion club Prague!

Ministry of Sound

V pátek 9. června vám přivezeme rezidentního DJe Ministry of Sound London, kterým je DJ Mike Wooller. Mimo to na vás také čekají originální dárky s motivem Ministry of Sound. 

DJ MIKE WOOLLER

Mike začal sbírat své první desky již ve 13ti letech. Taneční hudbě se věnuje od 90. let a postupem času se vypracoval na moderátora na nejznámějším tanečním rádiu BBC Radio 1 a později se přesouvá do společnosti Ministry of Sound, kde nyní hostí svoji rádio show. Díky tomu Mike vystupuje víkend co víkend nejenom po celé Británii v klubech a na velkých festivalech, ale také po celé Evropě. Fashion club Prague naleznete na střeše OD Kotva na Náměstí Republiky, Praha 1.

Předprodej vstupenek zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016