PARTYINFO

 

CLIMAX 19TH ANNIVERSARY

Datum konání:
25.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roger Sanchez (USA), Chris Sadler, Pavel Bidlo
2nd stage: Lillou & Eddie Mur
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 490,- Kč + poplatky, prvních 24 hodin přes MY ROXY s 10% slevou, NoD: 500,- Kč, na místě: 600,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Pavel Bidlo
01:00 - 03:00 Roger Sanchez (USA)
03:00 - 06:00 Chris Sadler

2nd stage: Lillou & Eddie Mur
 
 
Roger Sanchez oslaví v sobotu narozeniny párty Climax
Americká legenda Roger Sanchéz přijede v listopadu do Roxy

Představte si pláž v Miami, zapadající jižanské slunce a letní atmosféru na terase natřískaného klubu. Přesně to je feeling, který evokuje hudba i sety Rogera Sancheze. Americká legenda house music, autor nespočtu legendárních tracků a držitel Grammy přijede v listopadu jako speciální host 19. narozenin nejstarší české klubovky Climaxu. Rogera Sancheze doplní resident Chris Sadler a další hosté. Předprodej začal ve středu 31. května ve 14:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

 

Newyorský producent, DJ a autor několika nesmrtelných remixů Roger Sanchez působí na scéně už od roku 1990, kdy vydal svůj první singl "Luv Dancin". Roger společně se svými parťáky Ericem Morillem a Davidem Moralesem vytáhl newyorskou house music na světové výsluní. Jeho druhým domovem je přirozeně španělský ostrov Ibiza, kde má několik rezidentur, a to nepřetržitě od roku 2000. Na konci května byl i headlinerem openingu klubu Privilege.

Roger Sanchez
Roger Sanchez vydal 5 studiových alb. Z nekonečného seznamu releasů a remixů stojí za to vypíchnout především remix "Hella Good" od No Doubt, za který dostal v roce 2003 Grammy, rádiový hit "Another Chance" s úžasným klipem od Phillipe Andre nebo dancefloor hymnu "Turn On the Music". Roger je také kouzelníkem za mixem a jsme v očekávání, co předvede na další legendární oslavě narozenin Climaxu. Must go!

FB událost

Audio/video:

Roger Sanchez - "Mixmag Lab London"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016