PARTYINFO

 

ACIDELIKA OPEN AIR 2017

Datum konání:
16.06.2017 - 18.06.2017
Místo konání:
Milevsko - Růžená
DJs:
Ze MigL (Djax Up Beats, P), Dave Tarrida (Autofake, Tresor Records, A), Hanno Hinkelbein (Killekill, Death By Rainbow, UK), Ghándí, Spord, Redcliff, Quickie, Bebe, Nana, Tekstrue, Raveboy, Yukimura, Funk Halen, Abu, Nitrous, Stanzim, Ascha, Myclick, Ark, Morf, Yan, Jarda Dušek, Moreti, Tono, Kredenc
Live:
Furfriend (Killekill, DE)
Popis:
příspěvek: 400,- Kč pátek, nebo celý víkend, 200,- Kč sobota
 
 
Acidelika Open Air 2017 již tento víkend v RS Růžená
Acidelika Open Air opět v půlce června a na novém místě

Přátelé, kamarádi a všichni příznivci kvalitní elektronické hudby, Acidelika Open Air 2017 se nezadržitelně blíží. Po loňském velmi úspěšném ročníku se tentokrát společně vydáme na nové místo do krásné krajiny Jižních Čech. Nyní nás Acidelika zavede do rekreačního střediska Růžená, které obklopují lesy a louky, 80 km jižně od Prahy. Letošní ročník proběhne 16. - 18. června a více informací Vám přineseme již velmi brzy. Nyní Vám představujeme zahraníční headlinery...

 

Furfriend

FURFRIEND (Berlin) Live Performance


Členové:

Dingo Tush (hlas)
Das Uberdog (hudba)

Furfriend, neboli chlupatí kamarádi, je jedinečné, zábavné a svými texty lehce úchylné psí super techno duo. Oba pocházejí z belgického útulku v Antwerpách, ze kterého spolu před časem utekli do svého dalšího teritoria a útočiště. Jako vhodné místo pro svůj život a tvorbu si vybrali nový domov - Berlín, který pro ně nabízí tolik potřebnou svobodomyslnost a sexuální otevřenost mladých lidí, což je pro Furfriend skvělá motivace. Začínají zde naplno tvořit výborné techno doplněné texty, poukazující na aktuální témáta a dění ve společnosti. Publikum jejich práci vítá s velkým nadšením a Furfriend vyjí radostí. Jejich úspěchu si všímá berlínská hudební značka KilleKill a okamžitě nabízí spolupráci a zázemí. Smečka se rozrůstá. V roce 2013 Furfriend tak poprvé značkují KilleKill, kde vychází jejich zcela první a hned vynikající deska "Prayers For Perversion" (Modlitby za perverznost). Svou tvorbou si také označkovali legendární Bpitch Control nebo Perc Trax. Furfriend přijíždí poprvé a zcela výjimečně do ČR a my všichni máme možnost být u toho!

DJ Ze MIgl

DJ ZE MIGL (Lisabon)

Co Vám budeme povídat... DJ Ze Mig L je prostě sázka na jistotu. Portugalský rodák Miquel De Silva aka DJ Ze Mig L tvoří poctivou a našláplou techno hudbu už přes dvacet let, přesněji od roku 1994. Jeho tvorba se objevila na mnoha a mnoha hudebních značkách. K těm známějším patří především dnes už legendární Djax-Up-Beats nebo Minimalistix. Tento opravdový techno veterán má kromě skládání hudby v zásobě ještě jednu velmi účinnou zbraň, kterou doslova bourá kluby. Jeho DJ sety jsou totiž natolik strhující, energické a oblíbené, že se o nich mluví v mnoha koutech světa a všude tam, kde zazní. Až se tomu nechce skoro věřit, ale tenhle techno Pán vystupuje jako DJ už od roku 1992. Jeho DJ sety vznikají zásadně od srdce, přímo v daný okamžik s publikem a jsou doslova nabouchané jednou peckou za druhou. DJ Ze Mig L Vás svou hudební vyzrálostí, kreativitou a zkušenostmi zcela nepochybně dostane do varu, rozebere na kostičky a zase složí zpět.

Dave Tarrida

DAVE TARRIDA

Přesto, že se Dave Tarrida narodil v Barceloně, tak svou hudební dráhu odstartoval už v roce 1991 ve známém edinburgském klubu Sativa. Vystupoval zde jako DJ a promotér různých parties. Mimochodem ve stejném klubu a ve stejné době začínali také Neil Landstrumm a Tobias Schmidt. Je to především Dave Tarrida, který stál za vznikem dnes již neexistující, legendární hudební značky Sativae Recordings. Vyšlo zde mnoho zásadních a nadčasových titulů, které udávají směr dodnes. Na Sativae vycházela hudba od producentů, jako jsou DJ Hell, Cristian Vogel, Neil Landstrumm a mnoho dalších. Dave žije od roku 2010 ve Vídni, kde velmi aktivně tvoří muziku nejen pro jeho vlastní značku Autofake. Zároveň se věnuje DJingu po celém světě. Vystoupil v USA, Austrálii, Japonsku, Mexiku, Německu a v mnoha dalších zemích. V Praze se objevil v roce 2012 na zimním vydání párty Acidelika a naposledy před dvěma lety na párty Smash. Dave Tarrida je pokaždé zárukou vysoké kvality a svými sety dostane publikum vždy tam, kam chce.

Hanno Hinkelbein

HANNO HINKELBEIN

Tohoto sympatického a vždy dobře naladěného chlapíka netřeba představovat. Oblíbený host Acideliky, který se k nám vždy rád vrací. Jeden z nejstarších zástupců berlínské značky KilleKill a spolumajitel nové značky Death By Rainbow. Kdo z vás ještě neměl tu čest Hanna vidět, slyšet nebo třeba s ním dát řeč, tak má právě skvělou příležitost, protože Hanno je prostě super po všech stránkách.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Acidelika Open Air 2017 od Lenky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016