PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS BOAT 2

Datum konání:
20.05.2017 - sobota
Místo konání:
Parník Tyrš
DJs:
Marco Zaffarano (DE), Golpe, Daho, B.One.K, No-oN, Makarov, 4Become1, Spirit, Deny, Funk2Brothers, Pavel Faktor
Live:
Prague Music Therapy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: nalodění: 16:30, vyplutí 18:00, vstup: předprodej: 349,- Kč včetně poplatku https://goout.net/cs/party/oldschool-techno-classics-boat-vol-2/tblsb/#"T":"2017-05-20T16:30:00"
 
 
Oldschool Techno Classics boat vyplouvá už tuto sobotu

Po loňské premiéře Oldschool Techno Classics plavby na parníku Tyrš, která byla pro mnohé nezapomenutelným mejdanem, zákonitě muselo přijít pokračování! Ano, i letos se podařilo vyjednat termín pro luxusní párty na hladině Vltavy a už teď si zapište do kalendáře datum 20. května 2017. Můžete se těšit na šestihodinovou plavbu, dvě zdymadla a dvě stage (house a techno), live projekt a spoustu předních českých DJs a také zahraničního hosta.

 

Za kormidlem parníku Tyrš se po dobu plavby od 18:00 do půlnoci vystřídá řada známých plavčíků. Letos přivítáme i zahraničního hosta z Německa a legendu taneční scény Marca Zaffarana (Anima, DE), který se stal miláčkem publika na pardubickém festivalu Summer Of Love. Speciální techno set si na palubu OTC parníku připraví hvězda české, ale i světové hardtechno scény Mr. Golpe. Výběr toho nejlepšího ze svého vinylového archivu přiveze i jablonecký Daho a po delší době vám naservíruje ryze oldschool techno set. Další podstatnou osobností bude technobijec Makarov a i ten se představí v setu výběrového starého techna. Z daleké Ostravy přijede svátek OTC podpořit rezident festivalu Beats 4 Love DJ No-oN a přidá svou porci řízného techniska. Sestavu technostage doplní domácí matador B.One.K. Nesmíme zapomenout na živé vystoupení projektu Prague Music Therapy, které, i když přeruší proud technoburácení, bude třešničkou na dortu a obohacujícím momentem celého večera. Kdo se bude chtít vlnit v rytmu house, může tak učinit na druhém flooru, kde budou mít zábavu na starosti: MTP DJs, 4become1, Spirit, Deny, Funk2Brothers a kutnohorský Pavel Faktor.

OTC Boat

Palubní lístky je možné ještě zakoupit v předprodeji, abyste se pohodlně dostali na palubu a na každého se dostal i záchranný kruh. ,) Po zakotvení lodi okolo půlnoci se námořníci i tanečníci můžou přesunout na afterparty do klubu Uhelna na Smíchově. Účastníci plavby mají na after vstup zdarma.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Oldschool Techno Classics Boat 2 od fjanty
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016