PARTYINFO

 

OH MY GARAGE

Datum konání:
12.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Bike Jesus
DJs:
Eva Porating, DSCDRMR, Honey T, Stuart
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Oh My Garage už tento pátek na Žižkově

Pražská partička Drumy i Nedrumy přichází s novou klubovou nocí nazvanou Oh My Garage. Jak už samotný název napovídá, jedná se o noc plnou těch nejvybranějších melodií a vytříbených beatů žánrů, jako jsou house music a UK garage.

 

Celým večerem vás provede čtveřice interpretů. Jako hlavní host večera se zde představí talentovaná DJka Eva Porating, kterou můžete dobře znát z vysílání Radia 1. Tato energická DJka je již několik let dobře známá nejen doma na Slovensku, ale i na české půdě, kde pravidelně vystupuje po boku zvučných zahraničních interpretů, jako jsou například Om Unit či projekt Buraka Som Sistema. Je vyznavačkou melodické hudby, vokálů a hlavně basových linek, ze kterých dokáže poskládat energické a pestré sety. Jako další přijal pozvání zástupce brněnské 142bpm crew, DJ DSCDRMR. Tento příznivec exotických beatů zcela jistě rozpohybuje parket svou pestrou selekcí. Samozřejmě také nebudou chybět zástupci pořadatelské Drumy i Nedrumy crew, jimiž jsou Honey T a Stuart. Pestré a řízné sety, jež budou i tak trochu "cheezy", jsou u této dvojky samozřejmostí.

Oh My Garage odstartuje už tento pátek 12. května od 21:00 v žižkovském baru Bike Jesus a vstupné činí rovných 100,- Kč. Pro další informace sledujte oficiální facebook event.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016