PARTYINFO

 

FESTIVAL SVOJŠICE 2017

Datum konání:
16.06.2017 - pátek
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Tool Room live stage: Mark Knight (UK), Umek (UK), Timmo (BG), Lucca, Toky (SK), Džejár, K.Sandra, Sionni, contest winner
Drum & Bass stage: Delta Heavy (UK), John B (UK), Hybrid Minds (UK), LSB (UK), Madface, Pixie, Bifidus Aktif, Akira, Volume Plus, Thiew, Fallen Gemini, Lee Meow, Changing Faces (SK)
Hard Techno stage: O.B.I. (DE), Tekkerkane (DE), Golpe, B.UNQ, Subdubs, Matt Ess & Erik, Kuros Chimenes
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 18:00, vstup: předprodej: http://smarturl.it/Svojsice2017tickets
 
 
Festival Svojšice se blíží
Festival Svojšice má kompletní line-up

Festival Svojšice zveřejnil kompletní line-up letošního 17. ročníku. Na festivalu vystoupí na 30 umělců na 3 pódiích, někteří DJs se představí v Čechách poprvé. Letošní festival se uskuteční v pátek 16.6. 2017. Místo konání bude opět v letním areálu Svojšice u Pardubic.

 

Ze zahraničních umělců se představí Mark Knight (UK), Umek (SLO) a Timmo (BG), na drum & bass stage potom Delta Heavy (UK), John B (UK), Hybrid Minds (UK) a LSB (UK). Připravena bude také Hard Techno stage pro milovníky tvrdšího techna, kde zahrají O.B.I. (DE) a Tekkerkane (DE). V rámci festivalu také zahrají čeští a slovenští DJs.

Poprvé v České republice se mimo jiné uskuteční show londýnského hudebního vydavatelství Toolroom Records. Podle pořadatelů festivalu bude tímto vydavatelstvím vytvořena pro Česko zcela unikátní show, která byla doposud prezentována na několika akcích po celém světě.

Předprodej vstupenek byl spuštěn 19. února 2017 na stránkách festivalu.
Facebook festivalu
Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016