PARTYINFO

 

TRANSMISSION PRAGUE 2017

Datum konání:
25.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Aly & Fila, Coming Soon!!!, Driftmoon (The Ceremony of Warriors), Ferry Corsten presents Gouryella 2.0, Markus Schulz presents Dakota, Purple Haze, Simon Patterson, SUPER8 & TAB, Thomas Coastline
Live:
Vision Impossible
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: Ticketportal, základní vstupenky a Golden tickets (Klubové patro): http://transmission.events/cs/vstupenky/, Goldfingers VIP vstup: vyprodáno
Line-up:
20:00 OTEVŘENÍ
20:00 Thomas Coastline - Warm Up
21:30 Driftmoon - Opening Ceremony
21:45 Super8 & Tab
23:15 Purple Haze
00:15 Markus Schulz presents Dakota
01:15 The Ceremony Of Warriors
01:25 Ferry Corsten presents Gouryella 2.0
02:30 Aly & Fila
03:45 Simon Patterson
05:00 Coming Soon!!!
06:00 End
 
 
Důležité informace pro Transmission Praha 2017
Transmission Festival představuje téma noci a line-up

V sobotu 25. listopadu 2017 se uskuteční zbrusu nová edice Transmisison Festivalu, který je na české scéně již 12 let. V jednom z nejmodernějších multifunkčních míst v Evropě a to v pražské O2 Areně se propojí kouzlo taneční hudby s neobyčejnou vizuální show.

 

Pro zdolání překážek každodenního života a pro dosažení vytoužených cílů musíme často hledat energii hluboko ve svém nitru. Tato energie má nepoznané hranice a je rovna síle ducha statečného bojovníka! Stačí ji jen objevit a správně využít. Vydejte se s námi na vzrušující cestu nejznámějšími civilizacemi bojovníků a pojďte společně najít to, co každý nosí skryté v sobě. United Music vám přináší nezapomenutelnou show "The Spirit of the Warrior", která díky množství laserů, světel a speciálních efektů ve vás zanechá silný zážitek, pohltí vaše smysly a pomůže najít v sobě ducha bojovníka. To vše s doprovodem nejlepší taneční muziky od světových DJs v pečlivě vyskládaném line-upu.




Line-up (v abecedním pořadí):

ALY & FILA

Nositelé energického i melodického trance, zakladatelé vydavatelství a radioshow Future Sound of Egypt, ale především miláčci domácího publika. Duo Aly & Fila se vrací na pražský Transmission Festival po dvouleté pauze a rovnou s novou deskou "Beyond the Lights". Egyptské duo se na taneční scéně pohybuje od roku 2003. Na kontě má 3 studiová alba, 12 kompilací a nespočet singlů a remixů pro jejich obrovskou fanouškovskou základnu. Do O2 Areny přinese Fila (Aly ze zdravotních důvodů naživo nevystupuje) dokonalý mix tvrdších beatů i nádherných melodií. Čekejte to, o čem se zpívá v nejnovějším tracku Aly & Fila - "Nebe"!

Transmission

COMING SOON!!!

Ne, nesnažíme se vám říct, že jméno tohoto interpreta bude teprve oznámeno. Coming Soon!!! je izraelské duo DJs, které se specializuje na momentálně velmi oblíbený psytrance. Loni tento žánr reprezentovalo rovněž izraelské duo Vini Vici, jejichž video set z Transmission Festivalu se stal naším nejsledovanějším, když pokořil na YouTube hranici dva a půl milionů zhlédnutí! Jestli se to podaří i Coming Soon!!!, nevíme. Mají na to ale všechny předpoklady, protože jako poslední DJs noci, nebudou dav vůbec šetřit a jak už to je na Transmission Festivalu zvykem, světelná a laser show pojedou na plné obrátky!

Transmission

DRIFTMOON

Slovenský producent Driftmoon se vrací na Transmission Festival v Praze třetí rok v řadě! Při premiéře v roce 2015 zkombinoval půvab kytary, bicích a živých vokálů s mohutnou silou stylu trance. Rok poté rozdrtil parket energickým back2back setem se slovenským kolegou ReOrderem. Letos připravuje Driftmoon něco zcela unikátního, co si nechcete nechat ujít - spektakulární zahajovací show s orchestrem a sborem!

Transmission

FERRY CORSTEN PRESENTS GOURYELLA 2.0

S velkým potěšením můžeme oznámit návrat jednoho z největších trance vystoupení. Show "Ferry Corsten presents Gouryella 2.0" je potvrzena speciálně pro Transmission Festival. Pokud jste minulý rok zažili první část, její pokračování je nutností. "Proč jsme tady? Jsme zde sami? Kam směřujeme?" - magická cesta projektu Gouryella se pokusí najít odpověď i na tyto otázky. Připravte se na cestu vaším vnitřním "já" a nechte se překvapit tím, co na ní zažijete.

Transmission

MARKUS SCHULZ PRESENTS DAKOTA

Markuse Schulze, jako neoficiálního rezidenta Transmission Festivalu, není nutno představovat. Jeho energické sety jsou jedním z vrcholů každé edice. Letošní show bude velmi speciální! Markus totiž oživil svoje temné, tech trance alter ego "Dakota" a dal mu zcela nový rozměr, když ho rozvinul do originálního audiovizuálního konceptu "The Nine Skies". Tato 90ti minutová cesta napříč devíti různými světy Markuse Schulze bude rozhodně neopakovatelným zážitkem!

Transmission

PURPLE HAZE BY SANDER VAN DOORN

Holandská legenda elektronické hudby Sander van Doorn oživil svůj progressive alias Purple Haze a to ve velkém stylu – už v říjnu vydá desku "Spectrvm". Jeho novou cestu lemuje elegance, která se snoubí s temnější a drsnější stránkou trance. Po dlouhých 7 letech, kdy na Transmission Festivalu vystoupil Sander van Doorn, nyní přináší projekt Purple Haze, který prezentuje pouze na těch největších festivalech jako Ultra Music Festival v Miami, Electric Daisy Carnival v Las Vegas nebo Tomorrowland v Belgii!

Transmission

SIMON PATTERSON

Perfektní mix tech trance a psytrance vám naservíruje mistr melancholických melodií a beatů ostrých jako břitva. Britský DJ a producent je s téměř 18ti letou kariérou stálicí na poli taneční hudby, což potvrzuje i množství fanoušků, nejen v České republice. Přivítejte Simona Pattersona zpět po 7 letech a těšte se na set, který vám nedá vydechnout a vygraduje noc v O2 Areně k dokonalosti.

Transmission

SUPER8 & TAB


O tom, že ve dvou se to lépe táhne, se Miika a Janne přesvědčili už v roce 2005, kdy spojili svoje DJské a producentské síly. Od té doby si na trance scéně pevně vydobyli svoje místo, s podporou velkých vydavatelství Armina van Buurena a Above & Beyond. Finské duo Super8 & Tab, známé skvělou prací s publikem, zavítá na Transmission Festival vůbec poprvé. Jejich premiérový set bude určitě "Mega", jak zní název jednoho z jejich největších hitů.

Transmission

THOMAS COASTLINE

Zahřívacího warm-up setu se ujme už počtvrté oblíbený český DJ a producent Thomas Coastline. 

VISION IMPOSSIBLE

Jedním z hlavních faktorů každého Transmission Festivalu jsou i projekce a vizualizace. Těch se tradičně ujme holandský VJ tým Vision Impossible! Určitě si nenechte ujít Transmix, což je speciální hudební mix se synchronizovanou světelnou, laserovou a pyro show. Nechte se unést za hranice všedních dní!

Transmission

Transmission Festival je dnes jednou z nejokázalejších akcí taneční hudby, která přitahuje fanoušky z více než 60ti zemí do pražské O2 Areny, aby zde společně prožili tento neobyčejný zážitek. Show "The Spirit of the Warrior" uvidíte 25. listopadu 2017 v Praze exkluzivně jako první, protože Transmission Festival s tímto tématem zavítá v roce 2018 do Bangkoku, Melbourne a dalších zajímavých lokalit.

Transmission

Vstupenky
zakoupíte v síti Ticketportal na webu Transmission festivalu. Aktuálně jsou v prodeji základní vstupenky s přístupem na taneční plochu a přilehlé tribuny za 1.399,- Kč. Dále jsou k dispozici Golden Tickety s přístupem na taneční plochu a do klubového patra s cateringem za 4.900,- Kč. Goldfingers VIP vstupenky jsou beznadějně vyprodány. Cestovní balíčky s hotelem jako i všechny další informace najdete na www.transmission.events. Věková hranice pro vstup na Transmission Festival je 18 let.

Transmission

Pokud se chystáte do Prahy na celý víkend, máte možnost se zúčastnit i oficiální Pre-party, která se bude konat v klubu Mecca v pátek 24. listopadu. Line-up zveřejníme v průběhu října. Připravte se na Transmisison Festival a přijďte vyzbrojeni novým merchem!




Přidejte se k Transmission Festivalu na sociálních sítích:

Facebook událost


Facebook stránka

Instagram

#TMPRG17

 
Transmission Praha 2017 má své datum

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Transmission Prague 2017 od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016