PARTYINFO

 

TRANSMISSION PRAGUE 2017

Datum konání:
25.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Aly & Fila, Coming Soon!!!, Driftmoon (The Ceremony of Warriors), Ferry Corsten presents Gouryella 2.0, Markus Schulz presents Dakota, Purple Haze, Simon Patterson, SUPER8 & TAB, Thomas Coastline
Live:
Vision Impossible
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: Ticketportal, základní vstupenky a Golden tickets (Klubové patro): http://transmission.events/cs/vstupenky/, Goldfingers VIP vstup: vyprodáno
Line-up:
20:00 OTEVŘENÍ
20:00 Thomas Coastline - Warm Up
21:30 Driftmoon - Opening Ceremony
21:45 Super8 & Tab
23:15 Purple Haze
00:15 Markus Schulz presents Dakota
01:15 The Ceremony Of Warriors
01:25 Ferry Corsten presents Gouryella 2.0
02:30 Aly & Fila
03:45 Simon Patterson
05:00 Coming Soon!!!
06:00 End
 
 
Důležité informace pro Transmission Praha 2017

Závěrečné přípravy velkolepého Transmission festivalu "The Spirit of the Warrior" jsou v plném proudu. Přinášíme všechny důležité informace, díky kterým si užijete ničím nerušený zážitek.

 

BEZPEČNOST NÁVŠTĚVNÍKŮ

Bezpečnost našich fanoušků a návštěvníků byla, je a vždy bude na prvním místě. Při vstupu do O2 Areny probíhá bezpečnostní kontrola za pomoci bezpečnostních rámů a zařízení RTG. Zajištění bezpečnosti objektu O2 Areny je detailně řešeno Směrnicí bezpečnosti areny. Před každou akcí je také informována i Policie ČR, která se řídí dle zákona a její jednotky jsou v těchto dnech v plném nasazení, aby zajistily bezpečnost veškerých konaných a plánovaných akcí v O2 Areně.

Transmission Timetable
OFICIÁLNÍ TRANSMISSION PRE-PARTY V PÁTEK 24.11. 2017

Transmission víkend startuje už v pátek večer a to na oficiální pre-party v klubu Mecca. Line-up je bohatý: Ferry Corsten presents Blueprint, Driftmoon, Rodg, Dim3nsion a Dreamseekers na hlavní stage. Na druhé stage se představí: Dusk, Kristy Jay, Luigi Di Mare, Martin Michniak a Proggy Boy. Pre-party byla vyprodaná v předprodeji, těšíme se na vás!

ČAS OTEVŘENÍ ARENY – VCHODY

Brány O2 Areny se otevřou ve 20:00, kdy rovněž svůj warm-up set zahájí Thomas Coastline. Otevírací ceremoniál začíná ve 21:30 a Transmission končí v 06:00 hodin. Hlavní vchod pro držitele základních vstupenek najdete na severní straně O2 Areny. Držitelé VIP vstupenek mají přístup do areny vchodem č. 1 na severní straně. A majitelé Golden Tickets se dostanou do areny vchodem č. 9 na severní straně, viz mapa.

Transmission mapa

VSTUPENKY

Všechny typy vstupenek jsou vyprodané. Abyste se vyhnuli pozdějším nedorozuměním, nedoporučujeme kupovat vstupenky na "černém trhu". Majitelům e-ticketů doporučujeme vstupenku vytisknout, aby se předešlo možným technickým problémům s naskenováním kódu z telefonu. Návštěvníci, kteří mají vstupenky s přístupem na taneční plochu, obdrží u vstupu identifikační náramek. Bez identifikačního náramku nebude vstup na plochu možný.

GOLDEN TICKETS

Majitelé GOLDEN TICKETŮ vstoupí do O2 Areny vchodem č. 9, kde dostanou identifikační náramek, který je opravňuje ke vstupu na taneční plochu. Vstupenka GOLDEN TICKET jim umožní použít eskalátory na klubové patro, kde dostanou druhý identifikační náramek. Vstupenku je nutno mít po celou dobu u sebe, pro případné využití eskalátorů.

Transmission

VÝMĚNA PAYLOGIC E-TICKETŮ

E-tickety, zakoupené přes Paylogic, musí být vyměněny za originální Ticketportal vstupenky na pokladnách Paylogic na severní straně O2 Areny, viz mapa. Vstupenky si můžete vyměnit v den konání Transmission od 18:00 do 03:00.

MAJITELÉ TRANSMISSION TETOVÁNÍ

Pokud máte Transmission tetování, obdržíte svoji vstupenku na vchodě č. 31 poté, co předložíte svůj doklad totožnosti, a zkontrolujeme si pravost Vašeho tetování. Vchod č. 31 bude pro vyzvednutí vstupenek otevřen v den konání Transmission od 19:00 do 01:00. Vstup do O2 Areny je povolen od 20:00. Lístek dostanou pouze majitelé tetování registrovaní do 5.11. 2017.

Transmission

FOTOGRAFOVÉ A PRESS AKREDITOVANÍ

Fotografové a mediální partneři naleznou své akreditace v Akreditačním centru O2 Areny, které se nachází v 1. patře (použijte venkovní eskalátory) za vchodem č. 31.

ŠATNA

Šatna pro majitele základní vstupenky stojí 60,- Kč (nebo 3,- EUR) a nachází se ve 4. patře O2 Areny. Dostanete se k ní přes eskalátory v severním foyer. K dispozici je omezené množství 600 skříněk, do kterých se vejdou 4 bundy. Pronájem skříňky stojí 200,- Kč (nebo 10,- EUR) + 100,- Kč (5,- EUR) depozit, který Vám bude vrácen při odevzdání klíče. Do své skříňky máte přístup celou noc. Ohledně ztracených věcí, či reklamací po akci nás prosím kontaktujte na následujícím tel. čísle: +420 608 966 865.

Transmission

VIP ŠATNA

VIP šatna se nachází naproti vchodu na GOLDFINGERS VIP DECK (viz mapa) a je k dispozici zdarma pro držitele VIP vstupenky. Tato šatna má omezenou kapacitu. Ohledně ztracených věcí, či reklamací po akci nás prosím kontaktujte na následujícím tel. čísle: +420 721 036 132.

ZTRÁTY A NÁLEZY

Ztráty a nálezy budou po celou dobu akce na info stánku, viz mapa. 

PLATBY V O2 ARENĚ

Platby v O2 Areně jsou přijímány v hotovosti a z velké části i platebními kartami v Kč a Eurech. V severním foyer areny se nachází bankomat, viz mapa.

Transmission

TRANSMISSION MERCHANDISE

Dva velké stánky s Transmission Merchandise najdete za info stánkem, viz mapa. Každý stánek bude mít přednostní řadu pro držitele GOLDFINGERS VIP a GOLDEN tickets. Kompletní sortiment je k dispozici na www.transmission.events/shop. Merchandise je možné také si předobjednat do pátku 24.11. 2017 12:00 a vyzvednout ve stánku během akce. 

BOOKLET

Po vstupu do O2 Areny mohou všichni návštěvníci získat Transmission brožuru, která obsahuje časový rozvrh vystoupení umělců, mapu a další zajímavý obsah.

Transmission

MOBILNÍ APLIKACE

Vůbec poprvé je Transmission k dispozici i na mobilu a to prostřednictvím aplikace WOOV, která vám umožní spojit se se svými přáteli, sledovat časový rozvrh DJs, nebo dostávat aktuální upozornění. Stahujte zde a zde.

HLADINA HLUKU

Hladina hluku se na akci pohybuje mezi 102 a 105 decibely. Abyste si chránili svůj sluch, doporučujeme vzít si špunty do uší, které můžete taky zakoupit v Merchandise stánku, viz mapa.

Transmission

MINIMÁLNÍ VĚK

Minimální věk pro vstup na Transmission je 18 let. Více informací naleznete v návštěvním řádu O2 Areny.

TOALETY

O2 Arena nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma. Pro VIP hosty jsou k dispozici také VIP toalety, které se nachází na západní straně, poblíž GOLDFINGERS VIP DECK.

PARKOVÁNÍ

Pro parkování můžete využít parkoviště, které se nachází v bezprostřední vzdálenosti O2 Areny. Přečtěte si pečlivě informace o parkování.

Transmission

TAXI

V průběhu celé noci budou před O2 Arenou stát vozy taxislužby. Najdete je poblíž hlavního vchodu v ulici Ocelářská. Dejte si pozor na ceny taxíků a využijte i dostupné mobilní appky na transport. 

VEŘEJNÁ DOPRAVA

O2 Arena se nachází v ulici Českomoravská č. 2345/17, Praha 9. Vedle O2 Areny je stanice metra Českomoravská. Dále zastávka tramvaje Multiaréna Praha a autobusu Českomoravská. Vlakové nádraží Praha-Libeň se nachází v pěší vzdálenosti od areny. Více info o dopravě do a z areny najdete zde.

FOTKY A VIDEO

Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na Transmission, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty / GoPro kamery. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) a videokamery mohou používat pouze speciálně akreditovaní návštěvníci. Akreditace pro letošní edici jsou již uzavřené.

Transmission

ZÁKAZ KOUŘENÍ

V celém vnitřním prostoru O2 Areny je zakázáno kouření, včetně elektronických cigaret. Více informací zde. Kouřit se smí pouze venku před O2 Arenou. Ven z areny a zpět se dostanete, vyhrazeným východem/vchodem. Mějte na paměti, že pro opětovný vstup do O2 Areny je potřebné mít při sobě vždy vstupenku!

NENÍ POVOLENO!

Do O2 Areny je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé, ani měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, laserová ukazovátka, hole, tzv. selfie tyče a teleskopické hole, plechovky, plastové / PET lahve a ostré předměty a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat bezpečnost návštěvníků akce. Oblečení, nebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitní politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány.

Transmission

ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ A SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Dění před a během akce můžete také sledovat prostřednictvím následujících kanálů: Facebook Transmission, Instagram Transmission, Twitter Transmission. Nezapomeňte používat hashtag #TMPRG17. Vaše fotky a příspěvky s tímto hashtagem budou součástí živého vysílání na www.transmission.events, kde bude rovněž od 21:00 do 06:00 probíhat živý audio i video stream.

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

V případě, že máte nějaké dotazy, podívejte se nejprve do sekce ČASTÉ OTÁZKY na našem webu, nebo nám zašlete e-mail na transmission@unitedmusic.cz, nebo zprávu na Facebook stránce Transmission Festivalu.

Transmission Timetable

TIME TABLE

20:00 | OTEVŘENÍ
20:00 | Thomas Coastline - Warm Up
21:30 | Driftmoon - Opening Ceremony
21:45 | Super8 & Tab
23:15 | Purple Haze
00:15 | Markus Schulz presents Dakota
01:15 | The Ceremony Of Warriors
01:25 | Ferry Corsten presents Gouryella 2.0
02:30 | Aly & Fila
03:45 | Simon Patterson
05:00 | Coming Soon!!! 
06:00 | End

Přijďte do O2 Areny včas, aby vám neunikl začátek show!

PŘEJEME VÁM, ABY PRO VÁS BYL LETOŠNÍ TRANSMISSION FESTIVAL ÚŽASNÝM ZÁŽITKEM! UVIDÍME SE NA TANEČNÍM PARKETU!

 
Transmission Festival představuje téma noci a line-up Transmission Praha 2017 má své datum

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Transmission Prague 2017 od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016