PARTYINFO

 

PURE RHYTHM

Datum konání:
01.04.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rescue (Pure Rhythm), Pescado (Other Reason), Toys Voice (Tempomat Noise)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 23:00, vstup: 50,- Kč
 
 
Další Pure Rhythm již tuto sobotu

V sobotu 1.4. 2017 bude House boat U Bukanýra hostit specialitu v měsíčním programu. Do perly na březích Vltavy zavítá obvykle nepravidelná, zato čistě rytmická párty Pure Rhythm. Pod hlavičkou této párty můžete vždy slyšet výběr toho nejlepšího od těch, kteří věří v sílu house music ve všech podobách. Tentokrát si DJ Rescue na párty Pure Rhythm pozval ostřílené jižní pionýry DJe Pescado a Toys Voice, kteří jsou připraveni s plným nasazením rozhoupat Bukanýr a vaše boky.

 

DJ PESCADO, který začal s hraním již v roce 2002 a byl jedním ze zakládajících členů formace Southwork, vystoupil na Bukanýru již několikrát. Jeho sety plné energie a pozitivních vibrací jsou vždy vítaným hudebním osvěžením, které se setkává s velkým ohlasem. A proto se opětovně můžete těšit na vyladěný mix, při kterém vás vezme svým hudebním vystoupením na cestu kolem světa. A hned jak se vrátíte, postará se o vaší pohodu další účinkující. Tím je nový projekt TOYS VOICE, za kterým stojí Ondřej Šaffek a toho kromě studiové tvorby skladeb na jeho analogových hračkách a přípravě live vystoupení, můžete exkluzivně slyšet na Bukanýru i jako DJe. V tomto směru je již řádně vyškolený a všemi kluby sběhlý, protože jako DJ z formace Southwork začal s hraním již v roce 2002. Na párty Pure Rhythm přijíždí již pod jménem svého nového projektu Toys Voice předvést, co vše má na srdci a ve svém record bagu.

*pure planet = pure world = pure nature = pure life = pure love = pure party = pure rhythm*


DJ Rescue

DJ Rescue

* DJ since 1999
* Member of Pure Rhythm DJs crew
* Audio Engineer in Nibiru studio

Rescue svými pulzujícími rytmickými zvuky deep & tech-house music, doplněné atmosférickými prvky nastoluje jedinečnou atmosféru burcující euforie s možností dokonalého odreagování. Dává do hraní veškeré své zaujetí a energii s důrazem na kvalitu, kterou se snaží svými mixy a výběrem tracků docílit.

Toys Voice

Toys Voice


Toys Voice je nový hudební projekt, za kterým stojí Ondřej Šaffek. Elektronické muzice a jejímu míchání se začal věnovat v roce 2002 jako DJ Frodo z formace Southwork. Mohli jste ho slyšet ve známých pražských i mimopražských klubech,  jako jsou Roxy, CZ Beat, Le Clan, Punto, Akropolis, Chapeau Rouge, KC Karlov a mnoho dalších. V roce 2016 se účastnil na webu Beatport contestu na remix skladby od Maxe Mania a vyhrál posluchačskou část soutěže. Je autorem znělky ke sci-fi filmovému festivalu FUTURE GATE 2017. Také produkoval skladby pro web GET FIT ONLINE. Pod hlavičkou Toys Voice dále produkuje vlastní skladby a vystupuje jako DJ. Ondřej aka TOYS VOICE má blízko ke zvuku analogových synťáků a jiných nástrojů, kde převládá analogová distribuce zvuku. Nyní, jak on sám říká, si hraje se svými hračkami... Enjoy!

Inspirací pro jeho DJing byli kluci z Pure Rhythm. Svůj  první vinyl koupil v létě roku 2002. Je jedním ze zakládajících členů Southwork sound system, který byl vytvořen v roce 2003. V roce 2014 zakládají společně s DJs Soda a DJ Polar Other Reason, s nímž spolupracuje dodnes. Jeho sety se pohybují ve stylech acid, minimal, deep house, tech-house, techno, breakbeat, drum’n’bass.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016