PARTYINFO

 

CZECHPOINT 2017

Datum konání:
24.03.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Mikkim feat. Dave Trumpeteer, Sta, Driver, Wector, Logick, Neighbour
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 70,- Kč
 
 
Pokračování multižánrové jízdy CzechPoint 2017 v Paláci Akropolis

Po nadmíru vydařený dvoudenní oslavě 10. výročí multižánrového mejdanu CzechPoint, která se konala koncem minulého roku v Paláci Akropolis, jsme zaslechli hlasy toužící po dalším pokračování. Hlasy vyslyšeny, takže už v pátek 24.3. se těšte na další pořádnou jízdu!

 

Nebyl by to ten správný starý dobrý CzechPoint, kdybychom si pro vás nepřipravili co možná nejpestřejší výlet napříč hudebními žánry současné elektronické taneční muziky a to striktně v podání českých DJs.

Malá scéna Paláce Akropolis tak ožije v dnešní době populárním hudebním proudem drum & bass a to v celé jeho subžánrové rovině. O poklidnější rozjezd večera se postará zástupce DJ lounge studia Sejf DJ ARS:N a člen Shadowbox crew DJ M4A4. Pokud to ale máte radši tvrdě, tak se připravte na druhou část večera. Hlavním želízkem v ohni jsou totiž dva ostřílení jihočeští borci DJ HANZALL coby pořadatel české verze párty Therapy Sessions a oblíbeného festivalu Muffin a DJ HELLSMITH, který stojí za úspěšnou jihočeskou klubovkou Gangster Trippin. No a na závěr noci se ještě můžete těšit na ranní masáž v podání známé pražské formace PARALLEL ACTIVITY.

CzechPoint

House, tech-house, minimal, techno, oldskool disco, electro-swing, ragga-jungle, breakbeat – tak přesně tenhle hudební koktejl si plnými doušky budete moci v průběhu celé noci vychutnávat na druhé scéně, na Divadelním baru. Hlavním lákadlem bude vystoupení úspěšného producenta a DJe MIKKIMa, kterého doprovodí oblíbený MC a trumpeťák DAVE TRUMPETEER. V průběhu večera vás dále budou bavit zástupce všem jistě dobře známého uskupení Tele2Beatz DJ DRIVER, dále DJ STA se svým oldskool house setem, profesor minimal techno music DJ WECTOR a celý line up doplní dvojice z pořádající Nextwave Production, DJ LOGICK a DJ NEIGHBOUR.

Akce odstartuje úderem 22:00, vstupné je lidových 70,- kaček a kompletní informace najdete na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016