PARTYINFO

 

GORGON CITY (UK) DJ SET

Datum konání:
19.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Gorgon City (UK), Vilem, Michael C
2nd stage: Arturo Legorreta (Materia.fm), Bronee (Chillin Prague)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: Předprodej: 300,- Kč + poplatky https://goout.net/cs/listky/gorgon-city/ygbb/, www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2081692-gorgon-city.html, NoD: 320,- Kč, prvních 24 hodin MY ROXY, na místě: 350,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Vilem
01:30 - 03:30 Gorgon City (UK)
03:30 - 06:00 Michael C

2nd stage: Arturo Legorreta (Materia.fm), Bronee (Chillin Prague)
 
 
Gorgon City dnes premiérově v Roxy
Londýnské duo Gorgon City dorazí v květnu do Roxy

2 muži, jedna mise - Gorgon City, londýnské producentské duo, kterému vděčí britské, ale i světové žebříčky za několik dnes už nesmrtelných tanečních hitů. Jejich mise je dobýt svět šikovným propojením melodické house music s živelností UK garage, vše okořeněno o špetku soulu či urban music. Teprve po 3 letech existence je tato mise téměř na vrcholu. 19. května se poprvé představí českému publiku v energickém DJ setu. Předprodej začal ve čtvrtek 9. března ve 13:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

 

Od založení projektu Gorgon City dvojicí Kye (Foamo) a Matt (RackNRuin) uběhly 4 roky a jejich krátká kariéra od té doby nabrala raketovou rychlost. Desítky singlů, které uspěly jak komerčně, tak i na parketech klubů od LA po Tokyo a největších světových festivalech, kopírují úspěch labelu Black Butter, kterému kromě Gorgon City napomohli i jejich parťáci Rudimental.

Gorgon City

Studiovým vrcholem bylo album "Sirens" (2014), které obsahovalo mnoho zajímavých hostů včetně Katy B, Maverick Sabre nebo MNEK a především řadu úspěšných singlů jako "Ready For You Love" nebo "Imagination". Na rok 2017 ohlásili Gorgon City druhé studiové album s názvem "Kingdom". První singl "All Four Walls" je venku a jsme si jistí, že další nový materiál vyzkouší Nye a Matt právě v květnu v Praze. Buďte u toho!

FB event


Audio/video:

Gorgon City - "Ready For Your Love"
Gorgon City - "DJ set in The Lab Miami"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016