PARTYINFO

 

ELEKTRA: ENRICO SANGIULIANO (IT)

Datum konání:
03.03.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Elektra main stage: Enrico Sangiuliano (IT), Orbith, Thin & Thick, FlyTech, Foxx
Bar stage: Jane Miltz, Othervision, Andre, Loew, Rivendel
Live:
VJing by Visualove
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 300,- Kč (+ poplatky sítě) Cafe Eleven, Indies, SMSTicket.cz: www.smsticket.cz/vstupenky/8317-elektra-enrico-sangiuliano-it, GoOut.cz: goout.net/cs/listky/elektra-enrico-sangiuliano/yhw/, Ticketportal.cz: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=-1529960, na místě: 350,- Kč
 
 
Březnovou Elektru rozzáří hvězda Drumcode Enrico Sangiuliano

Na Flédě vystoupí nejskloňovanější italský "technař" současnosti Enrico Sangiuliano, který se 3. března představí v ČR poprvé. Vycházející hvězda vydavatelského gigantu Drumcode má za sebou turné po Austrálii, řadu evropských vystoupení, snovou spolupráci na prestižním projektu "Moby: The Remixes" a aktuální EP "Moon Rocks". Vlivná TV Techno Station ho označila za nejprůlomovějšího umělce roku 2017. Hlavní scénu březnové Elektry dál rozehraje stálice Elektry Orbith, rezidenti klubu Exit Thin & Thick, FlyTech a DJ Foxx. Atmosféru doladí VJs Visualove.

 

Raketový úspěch Enrica Sangiuliana (IT) odstartoval na podzim 2016 s přechodem pod křídla švédského vydavatelství Drumcode. Jeho track "Start Of Madness" (spolupráce s Hertzem) se objevil jako číslo jedna na výroční kompilaci "A-Sides Volume 5" (DC 159). Následovalo EP "Moon Rocks" (DC 160) se čtyřmi tracky. Všechny se dostaly do Beaports Techno Charts Top 10. Po tomto úspěchu přišla nabídka snů, participovat na jedinečném projektu remixů Mobyho hymnických skladeb. Enricova verze "Why Does My Heart Feel So Bad" potvrzuje správnost volby labelu. Emotivní vokály originálu hladce zapadají do pro Enrica typické zvukové stěny plné těžkých beatů, hlubokých bassů a jemných syntezátorových prvků promyšleně rozprostřených po celé délce skladby. Výsledný vinyl "Moby - The Remixes" (DC 164) skvěle odráží současnou hudební polohu Drumcode.

Enrico Sangiuliano


Enrico Sangiuliano spolupracoval s legendami jako Armand van Helden nebo Mauro Picotto. Vysloužil si respekt známých a renomovaných umělců, jako jsou Sven Väth, Adam Beyer, Joseph Capriati, Karotte, Gregor Tresher, Alan Fitzpatrick, Pan-Pot, Stephan Bodzin, Sam Paganini nebo Tom Hades. V hlasování na Beatportu se umístil jako 4. nejlepší techno DJ roku 2016, hned za šéfem Drumcodu Adamem Beyerem, Carlem Coxem a Stephenem Bodzinem. Na pátém místě byli Pig & Dan, které Elektra hostila loni na podzim. TV Techno Station v lednu Enrica označila za nejprůlomovějšího umělce roku 2017. Letos nebude chybět na žádném zásadním festivalu EDM, vystoupí i na Lovelandu a festivalu Awakenings.

 

Enrico Sangiuliano


Vedle Sangiuliana na hlavní scéně vystoupí DJ Orbith, rezident brněnských klubů Fléda a Perpetuum, Thin & Thick, projekt za nímž stojí rezidenti klubu Exit Duncan Grey a Andy Smitth. Dalšími do party budou DJ Fly a RoBoTech jako FlyTech a DJ Foxx, člen týmu Ex-Tract Records a rezident klubu Perpetuum. Na Bar Stage uvidíme DJs: Jane Miltz, Othervision, Andre, Loew a Rivendel. O VJing se tradičně postarají videomappingoví mágové Visualove. Elektru uzavře afterparty v klubu EXIT se vstupem zdarma. Hrát bude Orbith a rezidenti Exitu Andy Smitth a Bastien.


Ukázky:

Enrico Sangiuliano – "Moon Rocks"

Enrico Sangiuliano vs Hertz – "Start of Madness"

Enrico Sangiuliano – "X-Pollinaton"

Moby – "Why Does My Heart Feel So Bad (Enrico Sangiuliano remix)"


Facebook událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016