PARTYINFO

 

MÁCHA WARRIORS: SUNSHINE PEOPLE CREW W/ PAVEL BIDLO

Datum konání:
17.02.2017 - pátek
Místo konání:
Beroun-Centrum - Metro Club
DJs:
Pavel Bidlo & Sunshine People crew: Jan Berdych, Down, James, Libor
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 60,- Kč
 
 
Mácha Warriors příští pátek v klubu Metro

Kolem poloviny února se vždy začne objevovat mnoho růžové a červené barvy, všude svítí srdíčka, každý druhý je Valentýn. Přitom je venku zima a mrzne, že by vám zadek k lavičce přimrznul. Mácha se obrací v hrobě a nechápe. A proto jsme se rozhodli, že mu pomůžeme jeho První máj bránit oproti samozvanému viru jménem Valentýn! Ostatně nejen přes to slunce jsme s mistrem Máchou tak trochu spojeni.

 

Sunshine People pro vás v Metro clubu pořádají párty zhruba 3x do roka a i proto jsme se rozhodli, že pro vás na těchto mejdanech připravíme vždy něco speciálního. Minulý mejdan, oslava 19. výročí SP, byla první v tomto duchu, a rádi bychom v nastalém trendu pokračovali. Pokud jste nebyli, pak fotky z akce můžete vidět zde.

I tentokrát jsme se rozhodli pro vás klub interiérově upravit, udělat special drink Bloody Mácha, na kterém bude mít svůj rukopis přímo James a za gramce jsme si pozvali posilu nejpovolanější. Zkušeného warriora, DJe a producenta Pavla Bidla, kterého si někteří z vás mohou pamatovat jako DJe OO Bidlo FX. Bidlova historie za mixážním pultem se datuje od 90. let a s taneční hudbou zcestoval celý svět. 

Některý z Bidlových setů si můžete přehrát na jeho Mixcloud stránkách.
Záznam z posledního Sunshine mejdanu najdete na Mixcloud stránkách klubu Metro.

Těšte se. Bude to BIG!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016