PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
05.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Kryder, Kura, Jewelz & Sparks, Cesqeaux (Barong Family), Nervo, Blasterjaxx, John Culter
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: 790,- Kč (cena se zvýší až na 1.290,- Kč), VIP All Inclusive: 2.500,- Kč (cena se zvýší až na 3.500 Kč) www.ticket61.com
 
 
Blasterjaxx přivezou na Magnetic Festival nové EP Nervo se vrací po čtyřech letech na Magnetic Festival Cesqeaux na květnovém Magnetic Festivalu
Kryder přiveze do Prahy to nejlepší ze Sosumi Records

V rámci Magnetic Festivalu bude Kryder po D.O.D dalším producentem, který nám přiblíží současnou taneční scénu britským pohledem. Chris Knight patří ke generaci, která se hrdě hlásí k odkazům svých vzorů (Axwell, Tiësto, Carl Cox, Sasha, John Digweed apod.). Přestože už je to pěkná řádka let, kdy se poprvé postavil za gramofony Technics (ve 14ti letech), tak dodnes vstřebává to nejlepší z klubové scény a snaží se to zužitkovat ve vlastní produkci.

 

Od roku 2010 má na kontě více jak 35 singlů a remixů a v letech 2015 a 2016 získal celkem 4 nominace v rámci IDMAs.

Kryder & HIIO – "La Luna"
Kryder & Tom Staar – "De Puta Madre"
Kryder – "You & Me"
Kryder – "Fiji"
Kryder – "Crocodile Tears"

Mohlo by se zdát, že když už vydáváte své skladby u Axtone Records, Size Records, Protocol Recordings nebo Spinnin´Records, tak nemáte potřebu si zakládat vlastní label. Ne však v případě londýnského producenta Krydera, zakladatele labelů Sosumi Records a Cartel Recordings. Druhý jmenovaný vytvořil se svým velmi dobrým kamarádem Thomasem Ingamellsem (Tom Staar). Kryder zároveň přišel s myšlenkou tzv. "free labelu", což je případ Sosumi Records, který dává novým umělcům šanci proniknout do playlistů světových DJs a současně se jim stará o propagaci a další podporu – stačí jen dodat kvalitní hudební materiál a o vše ostatní se postará hodný strýček Kryder a jeho tým. Cartel Recordings zase vznikl jako malá vzpoura proti velkým labelům, které účelově sbírají trendy skladby na úkor jejich kvality. To nejlepší z obou labelů (a nejen z nich) nabízí pravidelný podcast Kryteria Radio. Všechny tyto činnosti na taneční scéně společně s vlastní produkcí činí z Krydera respektovanou osobnost, která do vystoupení dává vždy vše a dokáže ocenit jakýkoliv kvalitní track bez ohledu, zda je autorem slavný producent, nebo je to něčí prvotina.

Kryder

S nadsázkou mluví o tom, že rave stále žije, jen se to musí aktuálnímu publiku správně podat – pak ale na takovou show jen tak nezapomene.

Kryder
Vstupenky na MAGNETIC Festival, který proběhne 5.5. 2017, je možné zakoupit na www.ticket61.com. V prodeji jsou též VIP – All Inclusive vstupenky, které zahrnují vstup na VIP terasy a neomezenou konzumaci všech nápojů po celou noc.

Facebook Event

 
Jewelz & Sparks poprvé na Magnetic Festivalu Portugalec Kura na květnovém Magnetic Festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016