PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
05.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Kryder, Kura, Jewelz & Sparks, Cesqeaux (Barong Family), Nervo, Blasterjaxx, John Culter
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: 790,- Kč (cena se zvýší až na 1.290,- Kč), VIP All Inclusive: 2.500,- Kč (cena se zvýší až na 3.500 Kč) www.ticket61.com
 
 
Blasterjaxx přivezou na Magnetic Festival nové EP Nervo se vrací po čtyřech letech na Magnetic Festival Cesqeaux na květnovém Magnetic Festivalu Kryder přiveze do Prahy to nejlepší ze Sosumi Records
Jewelz & Sparks poprvé na Magnetic Festivalu

Skvělé německé duo Jewelz & Sparks přijede 5. května 2017 do Prahy na Magnetic Festival potvrdit, že kvalitní electro / big room / progressive house nemusí být pouze výsadou producentů ze země tulipánů.

 

Jeden v mládí ovlivněn hip hopem devadesátých let – druhý rock´n´rollem a jazzem. Oba se ale později vzhlédli v idolech elektronické scény v podobě Liama Howletta z The Prodigy nebo Knife Party. Poprvé se Julius a Gregor potkali v roce 2012 v Manheimu na univerzitě při studiích hudební produkce. K rozhodnutí, že spolu začnou vystupovat jako duo, je dovedl stejný hudební vkus a nápady, které chtěli realizovat.

Jewelz & Sparks

Jejich první oficiální singl ("Toxic Rush") se hned zalíbil Fedde Le Grandovi a vzal jej pod svůj label Flamingo Recordings, stejně tak i druhý singl s názvem "Flashbang". V roce 2014 už najdete Jewelz & Sparks v programu v Tomorrowlandu i Ultra Music Festivalu a hlavně můžete slyšet v té době jejich nové skladby ("Cargo", "Pharaoh", "Kingdom", "Phantom & Reptile", "Dope", "Unless We Forget"), které vydávají na Spinnin´Records, DOORN Records, Dim Mak a Revealed Recordings.




O tom, že jejich hudba dokáže oslovit, aniž by za sebou měla podporu velkého labelu, přesvědčili v roce 2016 čtyřmi (free download) skladbami: "Need You", "Parallel Lines", "Who´s Your Daddy" a "Money Maker". Letošek nastartovali hitem "Grande Opera".

Jewelz & Sparks
Vstupenky na MAGNETIC Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com. V prodeji jsou též VIP – All Inclusive vstupenky, které zahrnují vstup na VIP terasy a neomezenou konzumaci všech nápojů po celou noc.

Facebook Event

 
Portugalec Kura na květnovém Magnetic Festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016